Witam! Mam problem, ponieważ ostatnio zaopatrzyłem sie w sztywny widelec. Mam piaste deore 475 i co zakrece 180 i troche zle wyladuje to mi peka oska :/ narazie jezdze na peknietej bo nie mam czasu kupic nową. Czy mam kupic oske na śróbki czy moze jakas inna oska, a moze w koncu zmienic piaste. Co moze rozwiazac mój problem ?? Z góry dzieki! <uzywałem opcji szukaj i nic nie znalazłem>
[url=http://www.nsxteam.frame.pl/]nsXteam - dirt, street. Rowerowe Olecko i Ełk[/url]
kup oski DaBomb, te tytanowe. Nie wiem jak sie dokładnie. Mam je juz długo i sie trzymaja :) znaczy sie tył sie trzyma bo z przodu mam szytwna oske. Te odski troche drogie bo 99zł kosztuja ale naprawde warto
Konradek pisze:kup oski DaBomb, te tytanowe. Nie wiem jak sie dokładnie. Mam je juz długo i sie trzymaja :) znaczy sie tył sie trzyma bo z przodu mam szytwna oske. Te odski troche drogie bo 99zł kosztuja ale naprawde warto
Ta to sporo wiecej zaplaci za oske niz za sama piaste;d
Moze lepiej zaopatrz sie w np novateca bo deorka jakby nie bylo gowno a novateki sa calkiem przyjemne;]
hehe, mialem to samo... poza tym ze masz mało sztywny amorek to moze zmiana oski pomoze... mi sie juz w to nie chcialo bawic i sie rpzerzucilem na sztywną ośkę;)
Zmień oś na skręcaną na śruby powienno pomóc. Ale jak juz bedziesz to robił to czeka cię wymiana konusów i śrub kontrujących, bo te na szybkozamykacz maja inne grubości zwoi gwintu i będą krzywo nakręcone.
ja mam z przodu koło zwykłe remerxa za 60 zł i po roku własnie dzisiaj pekla mi oska pojehcalem i za 7,50 mam oske i jeszcze kupilem wianki z lozyskami 1zł za sztuke, i co i jest dobrze :D
nie wygodna ale z jakiego powodu, ze kolo nie mozna sciagnac bez kluczy a po co mam sciagac zawsze moge tylne, i mam pionowe haki (pussy) i zacisk i sie kolo nei rusza a moj kumpel ma destro tez pionowe i ma piaste ns'a ss na srubki i co jak zeskoczy na tylne z hamplem zacisnietym to mu sie kolo przesuwa do przodu a zaciska ile wlezie, zreszta moge pozwolic sobie na oske za 7,50 zł raz na pół roku, ale szprychy w tym remerxie to juz na maksa są luzne trzeba naciagnac