DM dual slalom 3.0

A zone
Kontakt:

DM dual slalom 3.0

Post autor: A zone »

Siema!Chce kupic sobie jakas ramke.Ma byc uniwersalna(dirt,street,fr,lekkie zjazdy).I teraz pytanie do Was.Czy ta rama była by odpowiednia?
Czy za cene 700-900 kupic cos innego?
..POZDRAWIAM...
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

szukaj, tak jest odpowiednia, jezeli wolisz stal to bicz, a lzejczy to agang, EOT
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Mosti
Kontakt:

Post autor: Mosti »

DM sie nadaje ale nie bierz napewno AGANGA tak jak ci doradzil juz mdfkkkka
elo
_/ DIRT! \_

gg:5408418

http://www.pinkbike.com/photo/637522/
kruszko
Kontakt:

Post autor: kruszko »

bierz Dm'a,chyba widzialem nawet na allegro
http://pl.youtube.com/kruszko
http://kruszko.pinkbike.com/
ToPic
Kontakt:

Post autor: ToPic »

bierz dma! zajebista ramka :D sam ja mam ;] niewiem jak z wytrzymaloscia bo nie mialem okazji jej jeszcze przetestowac (zima ;/) ale sadzac po wygladzie to nie ma sie gdzie rozjebac :P ma zajebiscie sztywny tylny trojkat! nie ejst wcale az tak ciezka choc caly moj bike wazy ponad 18 kg :O geometrie ma zajebista, krotki tylny trojkat (414 chyba) i latwo sie wyciaga na manuale ;p
ogolnie polecam bardzo :D
patrz podpis ;p
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

ToPicNo to strasznie krotki. Nie jest taki ciezkie? Musialbym sobie dolozyc 3 pustaki zeby moj wazyl tyle samo. Nie miales okazji przetestowac? To po wygladzie twierdzisz ze jest zajebista? A zone Za kase wez DC pussy zdecydopwania najlepsza ramka w tej kasie, a jak nie to bitcha.
Ssij pento
TFT
Kontakt:

Post autor: TFT »

tak, wez pussy, tez bym wzial ale nie chcialo mi sie tyle czekac (czego nie zaluje, bo spore postepy:P) a przy odrobinie szczescia zobaczymy jak sie dm ze sztywniakiem sprawuje:)
A zone
Kontakt:

Post autor: A zone »

Sulring ale ja chce ramke z hakami na przezutke a z tymi patętami z dospawaniem to nie jestem przekonany....chyba wezme tego DM kruszko mozesz podac link do niego
POZDRAwIAM!!
..POZDRAWIAM...
PastoR
Kontakt:

Post autor: PastoR »

POLECAM DM mom zdaniem mozna ją śmiało porównywać do dziwki czy pussy jest to zajebista rama nadaje sie do wszystkich dyscyplin co podałeś a tak prawde mówiąc zauważyłem ze wszyscy polecają 2 firmy NS i DC a co to k***a tylko te firmy produkują dobre ramy ??????A ty Sulring masz te ramy ze tez tak gadasz ????????a tak po za tym, to twoja strona jest podana w podpisie???jezeli jestes na tej stronce to napisz jakie masz pseudo!
"życie cały czas kopie w dupe..."
ODPOWIEDZ