Siema!Chce kupic sobie jakas ramke.Ma byc uniwersalna(dirt,street,fr,lekkie zjazdy).I teraz pytanie do Was.Czy ta rama była by odpowiednia?
Czy za cene 700-900 kupic cos innego?
bierz dma! zajebista ramka :D sam ja mam ;] niewiem jak z wytrzymaloscia bo nie mialem okazji jej jeszcze przetestowac (zima ;/) ale sadzac po wygladzie to nie ma sie gdzie rozjebac :P ma zajebiscie sztywny tylny trojkat! nie ejst wcale az tak ciezka choc caly moj bike wazy ponad 18 kg :O geometrie ma zajebista, krotki tylny trojkat (414 chyba) i latwo sie wyciaga na manuale ;p
ogolnie polecam bardzo :D
patrz podpis ;p
ToPicNo to strasznie krotki. Nie jest taki ciezkie? Musialbym sobie dolozyc 3 pustaki zeby moj wazyl tyle samo. Nie miales okazji przetestowac? To po wygladzie twierdzisz ze jest zajebista? A zone Za kase wez DC pussy zdecydopwania najlepsza ramka w tej kasie, a jak nie to bitcha.
tak, wez pussy, tez bym wzial ale nie chcialo mi sie tyle czekac (czego nie zaluje, bo spore postepy:P) a przy odrobinie szczescia zobaczymy jak sie dm ze sztywniakiem sprawuje:)
Sulring ale ja chce ramke z hakami na przezutke a z tymi patętami z dospawaniem to nie jestem przekonany....chyba wezme tego DM kruszko mozesz podac link do niego
POZDRAwIAM!!
POLECAM DM mom zdaniem mozna ją śmiało porównywać do dziwki czy pussy jest to zajebista rama nadaje sie do wszystkich dyscyplin co podałeś a tak prawde mówiąc zauważyłem ze wszyscy polecają 2 firmy NS i DC a co to k***a tylko te firmy produkują dobre ramy ??????A ty Sulring masz te ramy ze tez tak gadasz ????????a tak po za tym, to twoja strona jest podana w podpisie???jezeli jestes na tej stronce to napisz jakie masz pseudo!