Wwa- ściągacz do korb + klucz do suportu
Wwa- ściągacz do korb + klucz do suportu
Hej, mam potrzebę pożyczenia ściągacza do korb i klucza do suportu(chcę założyć napinacz).
Wiem, że mogę iść gdzięś i mi to zrobią ale chętnie sam sobie wszystko zmienię, a jeszcze się nie dorobiłem wspomnianych kluczy.
Gdyby ktoś z WARSZAWY miał możliwośc użyczenia mi na krótki okres czasu tych kluczy proszę o kontakt:
GG:2372938
Pozdrawiam
Wiem, że mogę iść gdzięś i mi to zrobią ale chętnie sam sobie wszystko zmienię, a jeszcze się nie dorobiłem wspomnianych kluczy.
Gdyby ktoś z WARSZAWY miał możliwośc użyczenia mi na krótki okres czasu tych kluczy proszę o kontakt:
GG:2372938
Pozdrawiam
Nie trzeba dorabiać, są dostępne w sprzedaży, wydawało mi się że nie ma sensu bym miał klucz do suportu, ale: ściągniecie korb, wykręcenie suportu, założenie napinacza, wkręcenie suport, założenie korb to koszt obu kluczy potrzebnych do wykonania tych prac, więc.........
Zamówiłem oba klucze(mam nadzieję że szybko dotrą) i w przeciwieństwie do kilku sklepów które nie pożyczą, a czasu na wykonanie zmiany w bajku nie mają, pożyczę w razie potrzeby bajkerom z wawy.
Pozdrawiam
the end
Zamówiłem oba klucze(mam nadzieję że szybko dotrą) i w przeciwieństwie do kilku sklepów które nie pożyczą, a czasu na wykonanie zmiany w bajku nie mają, pożyczę w razie potrzeby bajkerom z wawy.
Pozdrawiam
the end
-
- Kontakt:
Bloszek- ja akurat znam taki sklep w łodzi :) Można albo dać na serwis rowerek i wtedy wszystko zrobią Ci albo prosisz czy możesz na chwilkękluczyk itd. I tak mają pracy baaaaaaaardzo dużo także straty nie mają. A osoby, które już znają dobrze to nawet na serwisie sobie mogą same wszystko zrobić :D Fajne, nie? :D
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
ja niby mam serwis kumpla w ktorym moge pozyczyc... ale lazic tam co pare dni to az mi glupio :P pytanie mam innego typu : gdzie dostac klucz do suportu, ale taki 'z dzwigienka' na isis :lol: ?? bo nie chce mi sie bawic w lapanie go duuzym kluczem bo ciagle mi sie zeslizguje.
i w ktorym rowerowym w wawie kupie tanio klucz do suportu i sciagacz (ktory podziala mi z isis) w ostatecznosci te taki male pierodlki do suportu z allegro :> ? bo zal za przesylke bulic...
ile za zestawik :mrgreen: ? a moze ktos ma taki i chce sie zamienic za tarcze 203mm avida albo odsprzetac tanio jak mu nie potrzebne :PP wawa ofcourse
i w ktorym rowerowym w wawie kupie tanio klucz do suportu i sciagacz (ktory podziala mi z isis) w ostatecznosci te taki male pierodlki do suportu z allegro :> ? bo zal za przesylke bulic...
ile za zestawik :mrgreen: ? a moze ktos ma taki i chce sie zamienic za tarcze 203mm avida albo odsprzetac tanio jak mu nie potrzebne :PP wawa ofcourse
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt