Wwa- ściągacz do korb + klucz do suportu

gruczniak
Kontakt:

Wwa- ściągacz do korb + klucz do suportu

Post autor: gruczniak »

Hej, mam potrzebę pożyczenia ściągacza do korb i klucza do suportu(chcę założyć napinacz).
Wiem, że mogę iść gdzięś i mi to zrobią ale chętnie sam sobie wszystko zmienię, a jeszcze się nie dorobiłem wspomnianych kluczy.
Gdyby ktoś z WARSZAWY miał możliwośc użyczenia mi na krótki okres czasu tych kluczy proszę o kontakt:
GG:2372938

Pozdrawiam
gruczniak
Kontakt:

Ok, więc może ktoś zna serwis gdzie ze mnie nie zedrą i zrobią to sprawnie?
Pozdrawiam
Luv
Kontakt:

Post autor: Luv »

moze i nie powiem tego co bhys chcial uslyszec, ale jak to sie taki klucz dorabia bo tez by mi sie przydal...
na świecie nie ma złych ludzi, tylko czasem wina brak... [url]http://tiny.pl/tds8[/url]
gruczniak
Kontakt:

Nie trzeba dorabiać, są dostępne w sprzedaży, wydawało mi się że nie ma sensu bym miał klucz do suportu, ale: ściągniecie korb, wykręcenie suportu, założenie napinacza, wkręcenie suport, założenie korb to koszt obu kluczy potrzebnych do wykonania tych prac, więc.........
Zamówiłem oba klucze(mam nadzieję że szybko dotrą) i w przeciwieństwie do kilku sklepów które nie pożyczą, a czasu na wykonanie zmiany w bajku nie mają, pożyczę w razie potrzeby bajkerom z wawy.
Pozdrawiam
the end
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

ja mam kumpli co mają taki klucz ale to musiałbyś zemną do nich podjechać i ci tego nie porzyczą pewnie tylko na miejscu byś musiał to zrobić, to jużlepiej sobie skręcić w jakimś sklepie, napewno ci urzyczą na 5 mniut kluczy
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
bloszek
Kontakt:

Post autor: bloszek »

Tassadar
Nie no rozwaliłeś mnie.
Jeszcze nie widziałem takiego sklepu żeby klucze pożyczali "obcym" za free`ko.
Przecież klucze kosztują nie złotówkę ani nie dwie. Każdy chce "odrobić" włożony kapitał. Chyba że dasz kolesiowi na browca to ci pożyczy ;)
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
Coilerdh
Kontakt:

Post autor: Coilerdh »

najlepiej sobie kupić wszystkie standardowe klucze, ja tak zrobiłem i calutki rower składam teraz sam ;)
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Bloszek- ja akurat znam taki sklep w łodzi :) Można albo dać na serwis rowerek i wtedy wszystko zrobią Ci albo prosisz czy możesz na chwilkękluczyk itd. I tak mają pracy baaaaaaaardzo dużo także straty nie mają. A osoby, które już znają dobrze to nawet na serwisie sobie mogą same wszystko zrobić :D Fajne, nie? :D
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

człowieku przecież taki zestaw kosztuje poniżej 20 zł!!! i poco chcesz iść z tym do serwisu jak taniej wyjdzie ci to samemu zrobić?
gruczniak
Kontakt:

Szybko to nie dotarły, odbieram jutro dopiero :/
Poproszę o info gdzie ten zestaw kosztuje poniżej 20PLN? Dobre.
Pozdrawiam
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ja niby mam serwis kumpla w ktorym moge pozyczyc... ale lazic tam co pare dni to az mi glupio :P pytanie mam innego typu : gdzie dostac klucz do suportu, ale taki 'z dzwigienka' na isis :lol: ?? bo nie chce mi sie bawic w lapanie go duuzym kluczem bo ciagle mi sie zeslizguje.

i w ktorym rowerowym w wawie kupie tanio klucz do suportu i sciagacz (ktory podziala mi z isis) w ostatecznosci te taki male pierodlki do suportu z allegro :> ? bo zal za przesylke bulic...

ile za zestawik :mrgreen: ? a moze ktos ma taki i chce sie zamienic za tarcze 203mm avida albo odsprzetac tanio jak mu nie potrzebne :PP wawa ofcourse
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
gruczniak
Kontakt:

Ja nie potrzebuje co parę dni ściągacza do korby, cmon. Do suportu już w ogóle, mam ściągacz i klucz(bez rączki) z allegro. Dziś się pomęczę z zestawem.
Orientowałem sie w sklepach i tanio w wawie nie znalazłem.
Pyzy
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ile dales za komplecik ?lacznie z wysylkami, sciagacz + klucz do isis ?? :P nie chcesz sprzedac tego jak juz uzyles raz :P:P ?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ