Unconventional Movie
Unconventional Movie
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
Filmik nawet ladny, ladne sa kolory, bo kamera niezla. Wybraliscie tez ladny serwer bo sie slicznie sciaga. Martwi mnie co innego. Mianowicie fakt iz zielona gwiazda blyszczy najzieleniej na forum. Na zielono objezdza nwet tych ktorzy o wiele jasniej sie zielenia. Przykładow wiele. Kazdy kto tu byl pare razy wie o co chodzi. Zeby bylo prosto Panie Zielony- jezdzisz ladnie nawet, ale wielu pokazuje wiecej, pokaz kiedys cos naprawde i konkretnie, bo to nie zachwyca i zaczynam sie martwic ze juz wiecej nie umiesz, a to byloby niesmaczne.
Kupie autograf Inura? CENA NIE GRA ROLI!!!
Filmik zajebisty, bardzo mi sie podoba, duzo nowych ciekawych akcji których próżno szukać w tanich produkcjach :P hehehehe
nie podejrzewałem wojtusia o takie poczynania streetowe, ładnie, ładnie :)
mimo nieprzychylynch komentazy jazda zielonego mi sie podoba, przyznam ze troche nudno bo duzo sie powtarza ale zielony ostatnio własnie na to złapał zajawke i wałkuje to cały czas :P trzeba jednak przyznać ze jak juz cos robi to jest to na na wysokim poziomie :]
oby tak dalej :)
nie podejrzewałem wojtusia o takie poczynania streetowe, ładnie, ładnie :)
mimo nieprzychylynch komentazy jazda zielonego mi sie podoba, przyznam ze troche nudno bo duzo sie powtarza ale zielony ostatnio własnie na to złapał zajawke i wałkuje to cały czas :P trzeba jednak przyznać ze jak juz cos robi to jest to na na wysokim poziomie :]
oby tak dalej :)
-=It's not the bike you ride, It's how you ride a bike=-
Zielony jeździ bardzo płynnie i dobrze technicznie. Stale się rozwija i myślę, że w następnym filmie da jeszcze więcej czadu ;) On ma swoje zdanie i uwaga, wygłaszając swoje zdanie wcale nie trzeba się porównywac do poziomu w filmie, nawet ktoś kto dopiero zaczyna jazde może zjechac jakis średni filmik ;)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
kolejna awantura bedzie? wojtus jezdzi jak jezdzi, zielony jezdzi jak jezdzi i publikacja filmu w ktorym wystepuja obydwoje nie powinna byc powodem do zjechania kogos. ile osob jezdzi gorzej od zielonego? 4/5 forum? fajnie. 1/5 jezdzi lepiej - i chwala wam za to. co z tego? moim zdaniem ten temat powinno sie skonczyc, albo zalozyc osobny watek pt. "nie podoba mi sie jazda zielonego".
www.trialshop.pl
Tak dla sprostowania pewnego, caly film jest ok. kazdy pokazuje triki na niezlym poziomie. Kometn bylby pewnie zupelnie inny gdyby nie nieprzychylne komntarze Pana Zielonego do filmow na ktorych ludzie pokazuja naprawde wiecej. Ja nie wiem jak on jezdzi na zywo bo niby skad, widze filmy a na nich jakos za malo w stosunku do oczekiwan. Spodziewalem sie prawdziwej street rzezni a to tylko przydomowe swinibicie. A co do tego ze Wojtus i Zielony razem to nie moze byc powodem awantury, przynajmniej dla mnie, bo pierwszego nic nie mam( nawet duzy respekt za jazde na fr ) a to ze sa razem to tez nie wiem o co chodzi.
Kupie autograf Inura? CENA NIE GRA ROLI!!!
Filmik przyjemny, niezly mozntaz i poziom tez dobry. Bany barspin, wyjscie z fakie 180 na 180, bajery na spajnie, to fakie na murku, pare akcji ladnych i kilka niepotrzebnych zupelnie( 180tki z takich mureczkow malych. Muzyka to kwestia gustu. Klimatyczny poczatek. Ale z baka2 troche sie zagadzam, Zielony czasem przegina w komentach. Osobiscie nic nie mam do Zielonego, bo w tym filmiku co mi sie przydazylo jezdzic nawet pojawily sie slowa przychylne od niego. Tyle ze czasami jak napisze komenta to nie wiadomo o co chodzi. Szacunek za to ze szukasz swojego stylu, ale naprawde przynjamniej jesli chodzi o ten film to myslalem ze zobacze wiecej. Napisalbym ,ze ladnie smigasz, gdybys tylko nie robil apetytu tym co i jak czasem piszesz.
starocie
http://tiny.pl/wh6s
http://ekipa.pulawy.pl/ekipy/dash_team_filmy
http://tiny.pl/wh6s
http://ekipa.pulawy.pl/ekipy/dash_team_filmy
-
- Kontakt:
jest! sciagam, tak, doczekalem sie czegos nowego ;0
hihihi, zakonczenie mi sie strasznie podobalo.
swoja droga, muzyka byla jak najbardziej na miejscu, bo jak byscie tam dope'a zainstalowali, to bym nie obejrzal calego ;p
film mi sie bardzo podobal, tez dobrze, ze ujecia ze skateparku w srodku i na zewnatrz byly przeplatane, bo jak by bylo najpierw tu, a potem tu, to by bylo nudnawo, ale przez to film trzymal " w napieciu"
nie bede pisal ile na /10, bo to glupie ;p
hihihi, zakonczenie mi sie strasznie podobalo.
swoja droga, muzyka byla jak najbardziej na miejscu, bo jak byscie tam dope'a zainstalowali, to bym nie obejrzal calego ;p
film mi sie bardzo podobal, tez dobrze, ze ujecia ze skateparku w srodku i na zewnatrz byly przeplatane, bo jak by bylo najpierw tu, a potem tu, to by bylo nudnawo, ale przez to film trzymal " w napieciu"
nie bede pisal ile na /10, bo to glupie ;p
-
- Kontakt:
i z zielonym, to mi sie wydaje jest troche inaczej
ALE TO MI SIE TAK WYDAJE, ze jak ktos pisze, ze zrobil abu crankflip, to zielony sciaga ten film przez pol dnia, zeby zobaczyc, ze koles stal kolem w dolku, zrobil crankflipa i ledwo opuscil przednie... nie dziwie sie, ze go krew zalewa, dlatego jest taki "wyczulony" ?
ALE TO MI SIE TAK WYDAJE, ze jak ktos pisze, ze zrobil abu crankflip, to zielony sciaga ten film przez pol dnia, zeby zobaczyc, ze koles stal kolem w dolku, zrobil crankflipa i ledwo opuscil przednie... nie dziwie sie, ze go krew zalewa, dlatego jest taki "wyczulony" ?
-
- Kontakt:
Okej, co do moich komentarzy do innych filmow, to nie mam zamiaru nikogo obrazac !!! wiem ze jezdza zajebiscie, ale chyba nigdzie nie napisalem do kogos ze jestdzi h-u-j-o-w-o ??? najczesciej pisze ze film mi sie nie podoba, ale co mam zrobic, jak jak tak to widze ?? przeciez nie bde mowil inaczej. Ale jak to inaczej widzicie, to nie bede sie wypowiadal :p
A co do mojego stylu, to raczej techniczne triki chce robic i plynnie jezdzic.
Ide na jakosc, niechce duzo trokow pokazywac, tylko chce pokazac te ktore najlepiej umiem i sprawiaja mi przyjemnosc :)
np. nie podobaja mi sie jak ludzie pokazuja we filmach, jak dopiero ucza sie tego trika i wykonuja go tak" na sucho" jak juz pokazac to na przeszkodach...
Ale tez nie podoba mi sie, jak ktos robi pelno trikow, ktorych tak daobrze wszystkich nie umie...
Ale nie przejmujcie sie tak bardzo moimi komentarzami, i piszcze to co sami uwazacie i czujecie :)
A co do mojego stylu, to raczej techniczne triki chce robic i plynnie jezdzic.
Ide na jakosc, niechce duzo trokow pokazywac, tylko chce pokazac te ktore najlepiej umiem i sprawiaja mi przyjemnosc :)
np. nie podobaja mi sie jak ludzie pokazuja we filmach, jak dopiero ucza sie tego trika i wykonuja go tak" na sucho" jak juz pokazac to na przeszkodach...
Ale tez nie podoba mi sie, jak ktos robi pelno trikow, ktorych tak daobrze wszystkich nie umie...
Ale nie przejmujcie sie tak bardzo moimi komentarzami, i piszcze to co sami uwazacie i czujecie :)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
A co do filmu, to zajebiscie mi sie podoba, jest mega, widac ten styl i orginalnosc Wojtka przy zrobieniu tego filmu, i jest smieszy w wielu miejscach, przynajmniej dlamnie i to mi sie podoba, bardzo ladnie zrobil ten film !!!
Bardzo mi sie podobaja, jak nakreciles moje ujecia, jestem zadowolony z tego. Bo to jest trudne, bo chcesz pokazac trika na filmie, to chcesz zeby byl z odpowiedniego miejsca nakrecony i jak nejlepiej pokazany, bo tego nie da sie opisac skad trzeba krecic, to poprostu trzeba widziec i czuc, wiec bardzo dobrze to pokazales :) i bardzo fajnie mnie zmontowales, wiedziales gdzie zakonczyc trika, a gdzie pokazac wiecej, wiec jestem bardzo zadowolony z tego.
Dzieki ziom :)
Bardzo mi sie podobaja, jak nakreciles moje ujecia, jestem zadowolony z tego. Bo to jest trudne, bo chcesz pokazac trika na filmie, to chcesz zeby byl z odpowiedniego miejsca nakrecony i jak nejlepiej pokazany, bo tego nie da sie opisac skad trzeba krecic, to poprostu trzeba widziec i czuc, wiec bardzo dobrze to pokazales :) i bardzo fajnie mnie zmontowales, wiedziales gdzie zakonczyc trika, a gdzie pokazac wiecej, wiec jestem bardzo zadowolony z tego.
Dzieki ziom :)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
Golański Polański:P. Fajnie to wyszlo pod wzgledem jakosci i montazu-takie filmy od razu lepiej sie obserwuje. Na wiekszosc populacji ludzkiej zima dziala zamulajaco...a tu prosze kariera /od freeridera do streetridera/ widac ze Wojtus czasu nie marnowal:). Zajebiste barspiny i to takie nie wiem jak sie nazywa 360 na spinie? fachowo wykonane. Co prawda wiekszosc trikow musi byc dopracowana, czepiam sie, ale sezon wlasnie sie zaczal wiec do boju!
Co do Zielonego...nie mozna powiedziec ze zamula ale troche zmienila sie sytuacja. Do niedawna w filmach w ktorych wystepowal byl jedynym prawdziwym szpecem od streetu i kazdy sie zachwycal a teraz jest z czym/kim porownywac...do tego styl jaki prezentuje Zielony robi sie jakby "niemodny"...wiadomo kwestjia gustu ale jak ktos tam wyzej napisal "cioto-streeto-trial" nie jest dla obserwatora powalajacy. Styl Wojtusia jest duzo bardziej "mlodziezowy" widac swierzosc, i nawet jesli nie jest tak wyszlifowany jak zelenina to robi wieksze wrazenie juz na starcie. Ale Zielony, traktuj te wszystkie komenty z przymruzeniem oka. Nie jestes malpa w cyrku zeby robic wszystko tak zeby publice sie podobalo...jesli sprawia Ci przyjemnosc wlasnie taki styl to rozwijaj sie dalej w tym kierunku, a z tym ze ludzie beda sie czepiac musisz sie pogodzic i to olac
A ocena 4/5 za caly film
Co do Zielonego...nie mozna powiedziec ze zamula ale troche zmienila sie sytuacja. Do niedawna w filmach w ktorych wystepowal byl jedynym prawdziwym szpecem od streetu i kazdy sie zachwycal a teraz jest z czym/kim porownywac...do tego styl jaki prezentuje Zielony robi sie jakby "niemodny"...wiadomo kwestjia gustu ale jak ktos tam wyzej napisal "cioto-streeto-trial" nie jest dla obserwatora powalajacy. Styl Wojtusia jest duzo bardziej "mlodziezowy" widac swierzosc, i nawet jesli nie jest tak wyszlifowany jak zelenina to robi wieksze wrazenie juz na starcie. Ale Zielony, traktuj te wszystkie komenty z przymruzeniem oka. Nie jestes malpa w cyrku zeby robic wszystko tak zeby publice sie podobalo...jesli sprawia Ci przyjemnosc wlasnie taki styl to rozwijaj sie dalej w tym kierunku, a z tym ze ludzie beda sie czepiac musisz sie pogodzic i to olac
A ocena 4/5 za caly film
http://boreksc.pinkbike.com/album/old-photos/
gg:1310266
gg:1310266