ŁÓDŹ skradziono leader fox cocaine!!!!!!
ŁÓDŹ skradziono leader fox cocaine!!!!!!
witam mojemu koledze skrodzniono rower to jest jego fotka http://www.pinkbike.com/photo/786577/ , rower zostal skradziony przez dwoch dresow na ul.Wojska Polskiego 120(kolo ASP). Podzeszlo do niego dwoch wyrostkow sprzedalo mu kopa i uciekli z rowerem. kumpla gg to 9782579
-
- Kontakt:
juz szczopiony frajera wystawil aukcje na allegro...rower odzyskamy i ryja mu objedziemy bikami.....ogolem w sobote jakos dziwnie bylo do mnie etz sie dresy burzyly (tyle ze sam pyskowalem)pelno tych smieci na ulicach...najlepiej powybijac.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
nie ma co sięrozglądać. ci co kradną to mają tak obmyślony plan żę poprostu nie ma szans na znalezienie roweru tym bardziej na tak popularnych częściach.
oni kradną a jak idą do meliny to tam już ze 3 czeka z zestawem kluczy i rozkręcają a obok czekają ci co mają takie części kupić i rower po godzinine jest rozkręcony i sprzedany. takie kradzieże to na zamówienie są, poprostu gość idzie do dresów i mówi że chce taką czy inną część a oni znajdują kuców na resztę i rower po kradzież w godzinę jest sprzedany 10 różnym ludziom i nie sposób go znaleźć. ja na twoim miejscu od razu zaczolbym odkladac kase na nowy. pozdro i współczucie.
P.S. nie baw sięw szukanie na własną rękę bo dostaniesz w ryj i nie podawaj na policję bo jak u nas w zgierzu kolesie z osiedla zajebali 4 telefony ( podjechali białym Golfem, wysiadło 4 i okroili dzieciaki) to ich rodzice byli na policji i podali imie nazwisko i adres a policja nic im nie zrobila a kolesie dalej chcodzą po osiedlu i kradną telefony. na złodziei nie ma rady.
oni kradną a jak idą do meliny to tam już ze 3 czeka z zestawem kluczy i rozkręcają a obok czekają ci co mają takie części kupić i rower po godzinine jest rozkręcony i sprzedany. takie kradzieże to na zamówienie są, poprostu gość idzie do dresów i mówi że chce taką czy inną część a oni znajdują kuców na resztę i rower po kradzież w godzinę jest sprzedany 10 różnym ludziom i nie sposób go znaleźć. ja na twoim miejscu od razu zaczolbym odkladac kase na nowy. pozdro i współczucie.
P.S. nie baw sięw szukanie na własną rękę bo dostaniesz w ryj i nie podawaj na policję bo jak u nas w zgierzu kolesie z osiedla zajebali 4 telefony ( podjechali białym Golfem, wysiadło 4 i okroili dzieciaki) to ich rodzice byli na policji i podali imie nazwisko i adres a policja nic im nie zrobila a kolesie dalej chcodzą po osiedlu i kradną telefony. na złodziei nie ma rady.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
wow. kja tez sam bylem ostatnio na asp ale mialem to szczescie ze zarzucielem w miare szyko bika do fury i pojechalem. ja tez zazwyczaj sam jezdza na baju bo zgrac sie z kumplem to juz totalna kasmiczna konfiguracja musi byc .
paczek z kad jestes?? moze razem posmigamy
paczek z kad jestes?? moze razem posmigamy
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
-
- Kontakt: