Legalna trasa na cytadeli
Legalna trasa na cytadeli
To prawda że mają budować jakąś najwiekszą trasę 4x na Cytadeli? Jesli tak to kiedy będzie gotowa?
-
- Kontakt:
a ja slyszalem, ze kowalski spod 5tki zalal lazienke iksinskiemu spod dwojki, ktory powiedzial gozdzikowiej, ze dostanie wpierdol jak go leb nie przestanie bolec, a gozdzikowa powiedziala babie z bazaru, ze kowalski grozil jej synowi spod 10siatki tym, ze iksinski zabije jego matke za to, ze on zalal iksinskiego, ktorego bolala glowa i ktory powiedzial zonie ze krowy lataja, a one wyczytaly w gazecie, ze sa na pierwszych stronach.
Jakieś 2 miechy temu wyczytałem w dzienniku plan zagospodarowania Cytadeli na najbliższe lata.Nic nie wspominano o trasach rowerowych-choć trochę nadziei miałem.Chcą odnowić amfiteatr,ławeczki i takie tam.To jest miejsce pamięci narodowej,więc tymbardziej żadnych rozrywek tam nie zrobią.Owszem-na trase 4X to tam jest piękne miejsce ale nie ma co liczyć.
Zobacz na Strzeszynek-jakie tam są tereny,ile miejsca-a nic nie robią.Pewnie zostaną nam te trasy co mamy.
babolfr Jak będziesz miał pewne żródło to pisz,bo narazie to pewnie kilka drzew posadzą i to wszystko.
Zobacz na Strzeszynek-jakie tam są tereny,ile miejsca-a nic nie robią.Pewnie zostaną nam te trasy co mamy.
babolfr Jak będziesz miał pewne żródło to pisz,bo narazie to pewnie kilka drzew posadzą i to wszystko.
-
- Kontakt:
Ja słyszałem, ja widziałem, ktoś mówił.....itd itp :)
Chcecie coś wiedzieć zapraszam
WWW.DRAGONTEAM.ORG
na tej stronce jest oficjalne info co gdzie jak kiedy, a jeśli coś nowego bedzie to zaraz sie tam pojawi.
Chcecie coś wiedzieć zapraszam
WWW.DRAGONTEAM.ORG
na tej stronce jest oficjalne info co gdzie jak kiedy, a jeśli coś nowego bedzie to zaraz sie tam pojawi.
Amator DH
lol
zapraszam tu wiecej takich osob, wypowiadajacych sie na temat o ktorym nic nie wiedza...
szukajcie na WWW.DRAGONTEAM.ORG jak juz Paul pisal:P
ehhh
lol
zapraszam tu wiecej takich osob, wypowiadajacych sie na temat o ktorym nic nie wiedza...
szukajcie na WWW.DRAGONTEAM.ORG jak juz Paul pisal:P
ehhh
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Jeśli chodzi o " 4X Cytadela project" to nic z tego nie wynika.No chyba,że czegoś nie doczytałem na Waszej stronie.
Cyt: wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Jak będzie miało coś powstać to chętnie się pod tym podpiszę...narazie nic na to nie wskazuje,a moja wypowiedż dotyczyła tego co przeczytałem w gazecie.
Pozdrawiam
Cyt: wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Jak będzie miało coś powstać to chętnie się pod tym podpiszę...narazie nic na to nie wskazuje,a moja wypowiedż dotyczyła tego co przeczytałem w gazecie.
Pozdrawiam
www.forumrowerowe.com
dokumenty dokumentami...
nie wspolpracuje z dragonteam:P:D (pozdrawiam)
wspolpracuje z fundacja i ludzmi, radnymi itd. ktorzy sie tym zajmuja od ktorych z pierwszej reki wiem co i jak
obecnie czekam z kilkoma osobami (tez przewodniczacym sejmiku wlkp. ktory sie zajral sportami extremalnymi i chce budowac tor 4x i skatepark) na termin w ktorym mamy isc rozmawiac u vice prezydenta pzn, na tematy zwiazane z torem i skateparkiem, a dokladniej wiedziec kiedy dadza nam pieniadze bo jak on mowi to pewne ze to powstanie...
troche czesto zmienia zdania gdyz miesac temu w wtk (lokalna telewizja)
mowil ze nigdy nie bedzie tego skateparku...
wiecej o skateparku pod adresem www.pyrlandia.com
funadacja zajmuje sie takze realizacja toru na cytadelii
oficjalnie powiedziec moge ze przed jesienia ma sie zaczac budowa skateparku pod trasa katwicka, i jakos "zaraz" toru na cycie...
ale jak wiadomo nasze wladze lubia leciec w ch.. i wszystko sie moze zdarzyc
pozdro
nie wspolpracuje z dragonteam:P:D (pozdrawiam)
wspolpracuje z fundacja i ludzmi, radnymi itd. ktorzy sie tym zajmuja od ktorych z pierwszej reki wiem co i jak
obecnie czekam z kilkoma osobami (tez przewodniczacym sejmiku wlkp. ktory sie zajral sportami extremalnymi i chce budowac tor 4x i skatepark) na termin w ktorym mamy isc rozmawiac u vice prezydenta pzn, na tematy zwiazane z torem i skateparkiem, a dokladniej wiedziec kiedy dadza nam pieniadze bo jak on mowi to pewne ze to powstanie...
troche czesto zmienia zdania gdyz miesac temu w wtk (lokalna telewizja)
mowil ze nigdy nie bedzie tego skateparku...
wiecej o skateparku pod adresem www.pyrlandia.com
funadacja zajmuje sie takze realizacja toru na cytadelii
oficjalnie powiedziec moge ze przed jesienia ma sie zaczac budowa skateparku pod trasa katwicka, i jakos "zaraz" toru na cycie...
ale jak wiadomo nasze wladze lubia leciec w ch.. i wszystko sie moze zdarzyc
pozdro
[b][SPRZEDAM]
taaak Dxx to że z nami nie współpracujesz to już wiemy i nie oczekujemy tego od Ciebie .... nasza stronka pełni tylko rolę informatora, wszelkie dane umieszczone na niej są z polecenia pomysłodawcy tego przedsięwzięcia czyli Alexa.
Swoją drogą moja pierwsza ręka mi powiedziała że tor ma szansę powstać już za 2-3 miesiące.
Dxx skoro fundacja się zajmuje sprawą toru to dlaczego na jej stronie nie ma nic o torze na cytce??
Swoją drogą moja pierwsza ręka mi powiedziała że tor ma szansę powstać już za 2-3 miesiące.
Dxx skoro fundacja się zajmuje sprawą toru to dlaczego na jej stronie nie ma nic o torze na cytce??
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt: