PILNE!!!!!!!!! do jeżdżących dziewczyn!!

MadziaH
Kontakt:

PILNE!!!!!!!!! do jeżdżących dziewczyn!!

Post autor: MadziaH »

Na wstępie. Jest to temat dla wszystkich jeżdżących dziewczyn w całym naszym pięknym kraju.
Jeśli drogi mężczyzno czujesz się kobietą, to pisz, jestem tolerancyjna (gorzej z rządem)

Drogie kobiety. Piszę w sprawie tamtego tematu http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=24491.
Dziś rozmawiałam z organizatorami jest to jak najbardziej wykonalne.
Dlatego trzeba urządzić spis wszystkich jeżdżących dziewczyn w Polsce, ponieważ muszą mieć jako takie pojęcie ile nas jest.

Zawody mogą mieć formę zjazdu ze Skrzycznego, zresztą to jest na razie nie ważne.
Ważne jest to ile nas jest.

Dlatego proszę Was wpisujcie się tu.

Pozdrawiam
Magda od Mongoosa
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Masz czyste pole do popisu MadziaHzeby pokazac ile was jest Niestety wydaje mi sie ze ta cala akcja skazana jest na niepowodzenie. Nie wroze jej przyslosci i smiem twierdzic ze nie zglosi sie wiecej niz 5 dziewczyn . Fajnie byloby gdybym sie pomylil (czego Ci zycze) ale watpie ...

Posty facetow beda kasowane , wiec sobie darujcie, dajmy sie dziewczynom wykazac
n0 ridE n0 fUN
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

wpisuje sie, ale tez mi sie wydaje, ze duzo nas tu nie bedzie :]. Nie wiem nawet, czy bym pojechala...moze...przynajmniej nie mam tak daleko ;p

i pewnie zaraz temat na dol spadnie i gdyby juz byla jakas dziewczyna, to nie zwroci uwagi :P
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
MadziaH
Kontakt:

grunt, że się zorientujemy ile nas jest. I o to chodzi.
Zdaje sobie sprawę, że może nic z tego nie wypalić ale warto spróbować.

Już jesteśmy dwie.

Tyle jest dziewczyn zalogowanych na tym forum, a po żadnej ani widu, ani słychu.
lyra pisze: i pewnie zaraz temat na dol spadnie i gdyby juz byla jakas dziewczyna, to nie zwroci uwagi :P
Już się niestety tak dzieje.
Magda od Mongoosa
BikeGirl
Kontakt:

Post autor: BikeGirl »

oki doki JAAAAAA się Wpisuję !!!! szczerze to mam nadzieję ze kiedys wszystkie laski się spotkaja !!! ja bym bardzo chiała ! fajnei tak pouczyć sie od innych dziewczyn i pogadac z nimi ! Moim zdaniem chłopacy w nas nei wierza albio boją sie że ich pobijemy ! nei wierza w nas ! ja szczerze na rowerze jeżdże od 3 miechów tak na serio ale kolesie nei umią uwierzyć ze ucze się w błyskawicznym tempie ! ja sie tam eni boję jak wtgladam czy mam siniaki czy nie ! i szczerze normalne laski nei chca miec Ze mna nic wspulnego bo mne nei rozumieja ! dlatego myśle ze my BIKERKI musimy sobie pomagac ! a teraz do rzeczy ! heh może i macie rację co do zawodów bo ja uprawiam street i dirt , najwyżej wtryniajmy sie na zawody dla chłopców u;P ja jade właśnei w sobote na zawody do karwiny walić ze dużo nei umiem ! ale pojade isę zabawic najwyżej ise zabiję ;P pozdrower for ALL i dla bojsów też w końcu to oni nam najczęsciej pomagaja !
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
jus7
Kontakt:

Post autor: jus7 »

Witam!
Chcialam spytac kiedy chcecie zorganizowac te zawody?Jestem teraz w Angli, a chetnie bym sie przylaczyla!

Gdansk
MadziaH
Kontakt:

Prawdopodobnie na przelomie maja - czerwca. Ale na razie nie wiadomo.
Żeby to zorganizować muszę wiedzieć ile jest chętnych i czy to się będzie opłacało.

Dzięki, że się wpisałaś :)

Im nas więcej, tym większe szane na zorganozowanie.
Magda od Mongoosa
jus7
Kontakt:

Post autor: jus7 »

A co ze sprzetem? Beda jakies szczegolne wymagania? Mam skladaka,jeszcze nie dokonczylam mojego dziela,ale mysle ze da rade. Pytam bo prwdopodobnie bede w Polsce w tym czasie. Nigdy nie startowalam w zawodach, ale jak moj Rowerowy Chlopak mi o tym powiedzial to strasznie sie do tego zapalilam!!!
ODPOWIEDZ