Karta graficzna kontra biker
Karta graficzna kontra biker
Mam problem z GeForcem FX 5200
A mianowicie karta chodzila pieknie na celku 800 i win2k prof ale ze mi sie komp zwalil na amen to porzyczylem brat u niego chodzila tez idealnie na 700 z win xp prof
wkoncu udalo mi sie zalatwic kompa pII 350 postawilem wina 2k prof wsadzilem karte i zainstalowalem sterowniki po restarcie pod koniec ladowania systemu zaczal mi sie wylaczac monitor wkoncu to zwalczyle i sciagnalem najnowsze sterownik
ale dalej w wiekszosci gier zamiast normalnych tekstur mam na wszystkich obiektach tekstury w kolorowe pionowe paski
Pomocy ja chce grac (i jezdic oczywiscie)
A mianowicie karta chodzila pieknie na celku 800 i win2k prof ale ze mi sie komp zwalil na amen to porzyczylem brat u niego chodzila tez idealnie na 700 z win xp prof
wkoncu udalo mi sie zalatwic kompa pII 350 postawilem wina 2k prof wsadzilem karte i zainstalowalem sterowniki po restarcie pod koniec ladowania systemu zaczal mi sie wylaczac monitor wkoncu to zwalczyle i sciagnalem najnowsze sterownik
ale dalej w wiekszosci gier zamiast normalnych tekstur mam na wszystkich obiektach tekstury w kolorowe pionowe paski
Pomocy ja chce grac (i jezdic oczywiscie)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
Re: Karta graficzna kontra biker
Prawdopodobnie sterowniki, sproboj postawić system na 98se, najpierw wpakować stery prosto z płytki od producenta, jak to nie pomoże to stery z netu najnowsze.... w ostateczności może być wina procka (nie wyrabia z dostarczaniem inf o teksturach do GPU)
Problem w tym ze niemam 98 i nikt akurat tego niema
a pozatym wle 2k ostatecznie nt
pracuje na mechanicalu i inventorze i potrzebuje stabilnego kompa
a z tego co pamietam to 98 niewytrzymywal obciazenia jakie mu robil mechanical desktop 2
a z tego co pamietam to 98 niewytrzymywal obciazenia jakie mu robil mechanical desktop 2
[quote="Slon"]Problem w tym ze niemam 98 i nikt akurat tego niema
a z tego co pamietam to 98 niewytrzymywal obciazenia jakie mu robil mechanical desktop 2[/quote]
W takim razie proboj jeszcze XP (też stabilny--- w miare :-) ). Komp bardziej skomplikowany niż rower, nie wiesz nigdy co "skrzypi".
a z tego co pamietam to 98 niewytrzymywal obciazenia jakie mu robil mechanical desktop 2[/quote]
W takim razie proboj jeszcze XP (też stabilny--- w miare :-) ). Komp bardziej skomplikowany niż rower, nie wiesz nigdy co "skrzypi".
na 350 bedzie chodzil jak wylacvzysz wszystkie wodotryski :p a najlepiej postaw 2003 server bo jest zajebiscie stabilny, nie wypierdolil mi sie ani razu przez 2 miesiace mimo ze mam stalke a nie mam nawet zapory :p tylko nie wiem czy Ci te programy beda chodzily... a wogole to moze wina slabego procka??
ale ja sie wprowadzilem na wlasne smieci i pierwsze co zrobilem to podlaczylem kompa do pierwszego lepszego gniazdka ktore okazalo sie obluzowane co zauwazylem dopiero potym jak je kot potracil
poszlo jakies cholerstwo i spalilo plyte procka i zasilacz
poszlo jakies cholerstwo i spalilo plyte procka i zasilacz