Bh crankflip

lankru
Kontakt:

Bh crankflip

Post autor: lankru »

Emaneczko

Mialem nie zakladac tematu gdyz myslalem ze pojdzie latwiej z tym trikiem ale jednak mam problem:D Crankflipa krece bez problemu jdnak przy bh jest juz gorzej. Prosze o pomoc osoby ktore to umieja, jakies rady. Nie wiem czy robiac bh mam trzymac jeden pedal wyzej zeby lzej bylo zakrecic crankflipa? Czy moze na rowni?

Bede bardzo wdzieczny
strzała
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
padix
Kontakt:

Post autor: padix »

jak robisz bunny hopa to w sumie od razu masz 1 pedał wyżej to jest to samo co na płaskim a nawet łatwiej.. ;]
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

http://tiny.pl/ddt3
MarcinN
Kontakt:

Post autor: MarcinN »

A moglibyście powiedzieć jak się robi crancflipa na płaskim?
padix
Kontakt:

Post autor: padix »

najłatwiej zacząc w miejscu to po 1 (przynajmniej u mnie tak bylo) na początek mozesz mieć przednią noge troche wyżej... podskakujesz na pedałach, przednią ustawiasz palcami w dół i ciągniesz na skos mniej więcej w górę i w tył a w tym samym czasie tylna poprostu podnosisz do góry.
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

http://tiny.pl/ddt3
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

no padix przepieknie robi ;D mi tak nie wychodzi, bo mam debilna przerzutke a nie singla. Mi w sumie samo zakrecanie przy bunnym szybko zaczely wychodzic, pozniej tylko byly problemy, zeby z odpowiednia szybkoscia sie korby okrecily. Jak juz to opanowalem to byl problem z wyladowaniem na pedalach :P no i czesto przez to mi nie wychodzi, bo mi sie noga zeslizgnie.

ps. amstaff bialy ;)
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

padixej nie zajarzyłem za bardzo ocb :D:D:D ale dzieki, cos bede probowal, na plaskim robie bez problemu no a juz z bh jest problem, pocwicze jutro sie zobaczy:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ODPOWIEDZ