Triki i ich nazwy
Triki i ich nazwy
Cze.Napiszcie cos o trikach rowerowych, jak one sie nazywaja i co one oznaczaja (nie trialowe triki !!).WIELKIE THX.Pozdro
GG:4115583
GG:4115583
Focus
ehhh
w dercie to tak
table top, stół - przegiecie roweru w trakcie lotu i proste zladowanie
no foot, one foot. - odpowiednio oderwanie dwoch basdz jednej nogi od pedala w trakcie lotu i poloenie ich powrotem
no hander one hander - to samo co wyzej tyle ze z rekoma
one touch - oderwanie obu nog i jednej reki
nothing - oderwanie obu nog obu rak no i najtrudniejsze - zlapac z powrtoemi zladowac
super man - oderwanie nog i wyciagniecie ich 'za rower' tzn do tylu no i powrot ofcoz
super man seat grab- to samo co na gorze tylko jedna (badz dwoma) rekoma jeszcze za siodlo trza zlapac :P
kiss of death - wychylic sie podczas lotu przed bika i 'pocalowac' przednie kolo
can can - przelozenie obu nog nad rama po jednej stronie
360 - obrot w powietrzu o 360 stopni...
180 - to samo ale 180 tylko ze trza umiec fakie :P
backflip - salto w tyl
hmm to takie podstawowe... a streeotwych nie chce mi sie pisac bo i tak malo znam :D niech sie erenes wyaze hiehie :P
no domyslam sie ze takie pierdoly jak podstawy typu bunnyhop, manual wheelie znasz :] dla scislosci manual to jazda na tylnim BEZ pedalowania a wheelie to Z :P
w dercie to tak
table top, stół - przegiecie roweru w trakcie lotu i proste zladowanie
no foot, one foot. - odpowiednio oderwanie dwoch basdz jednej nogi od pedala w trakcie lotu i poloenie ich powrotem
no hander one hander - to samo co wyzej tyle ze z rekoma
one touch - oderwanie obu nog i jednej reki
nothing - oderwanie obu nog obu rak no i najtrudniejsze - zlapac z powrtoemi zladowac
super man - oderwanie nog i wyciagniecie ich 'za rower' tzn do tylu no i powrot ofcoz
super man seat grab- to samo co na gorze tylko jedna (badz dwoma) rekoma jeszcze za siodlo trza zlapac :P
kiss of death - wychylic sie podczas lotu przed bika i 'pocalowac' przednie kolo
can can - przelozenie obu nog nad rama po jednej stronie
360 - obrot w powietrzu o 360 stopni...
180 - to samo ale 180 tylko ze trza umiec fakie :P
backflip - salto w tyl
hmm to takie podstawowe... a streeotwych nie chce mi sie pisac bo i tak malo znam :D niech sie erenes wyaze hiehie :P
no domyslam sie ze takie pierdoly jak podstawy typu bunnyhop, manual wheelie znasz :] dla scislosci manual to jazda na tylnim BEZ pedalowania a wheelie to Z :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
kurde wlasnie patrze - barspin tesh mialem wpisac :P a mysalem tesh ze pirwszy bede heh. za duzo pisalem :P
moze wie ktos jak sie nazywa podczas lotu obrot korbami np albo taki trick co koles nogi na kiere zaklada? jest taki jeden ale tak to wyglada ze nawet opisac nie umiem wiec dam se siana :P
moze wie ktos jak sie nazywa podczas lotu obrot korbami np albo taki trick co koles nogi na kiere zaklada? jest taki jeden ale tak to wyglada ze nawet opisac nie umiem wiec dam se siana :P
www.bikeaction.pl