ATOMLAB TRAILPIMP vs DOUBLE TRACK
ATOMLAB TRAILPIMP vs DOUBLE TRACK
Mam pytanko.Chce kupić sobie kolo na tył miał to byc DOUBLE TRACK na piaście Da Bomba HS-R ale znalazłem koło na obręczy Atomlaba Trialpimp piasta też Atomlaba na maszynach.I mam problem!Co wybrać proszę o wypowiedzi osób które jezdziły na atomlabie trialpimp-ie
-
- Kontakt:
Zle to tylko brak kapslowania i ciezkie centrowanie, nio i za szeroka to ta obrecz nie jest , snake'i latwiej lapie niz dt.
A piasta jak piasta , fajnie wycieta :) Tej klasy sprzet to juz nie byle co, da bomb jednak tez nie jest taki zly.
Ile bedziesz placil za to? bo to jest istotny argument przy takim wyborze, jesli to nie robi roznicy to wez atomlaba.
A piasta jak piasta , fajnie wycieta :) Tej klasy sprzet to juz nie byle co, da bomb jednak tez nie jest taki zly.
Ile bedziesz placil za to? bo to jest istotny argument przy takim wyborze, jesli to nie robi roznicy to wez atomlaba.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak jak max powiedział w atomlabie wadą jest brak kapslowania. centrowanie wg wcale nie jest ciężkie, nawet sam się ostatnio z tym uporałem :P no i kolejna wada to masa... zakładając, że producent zawsze podaje trochę zaniżoną to będzie prawie 1kg. ale reszta to same plusy. mega obrecz bez 2 zdań. co do piasty atomlaba to nie wiem.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
ja mam atomlaba, polecam- troche ciezkie, ale kolo bardzo ladnie sie trzyma- znajomy zakatowal mtxy (fakt faktem latal wiecej ode mnie, ale ladowal miekko, glownie w gorach sie zniszczyly) a trailpimpy caly czas dzialaja :) Raz mi sie poluzowaly szprychy (z 10 wypadlo juz z nypli), a nie wiedzialem o tym- kolo bylo nowe i nie zwrocilem uwagi na to- po zjezdzie w myslenicach kolo bylo nadal w miare proste :)
Może mi polecicie mi coś zamiast atomlaba.Miło mi by bylo gdyby koszt całego koła ni był większy niż 700zł:).Chcę sie dowiedzieć czegoś więcej o piastach w atomlabach trailpimpach. http://bike-center.home.pl/product_info ... cts_id=205
Te piasty to sa Atomlaby Aircorpy i sa na 12 mm oske z adapterem na 10. W pelni rozbieralne
Jesli potrzebujesz lekkich a jednoczesnie mocnych kol to nie baw sie w atomlaby tym bardziej na 26" bo to klocki- powaznie. Lepiej skoluj sobie :
Mavic 729 Disc, 32 otwory
Piaste DaBomb, Reborn, DT
Szptychy DT Champion black
i masz swietny secik. Ja zamierzam wlasnie cos takiego zlozyc jesli sprzedam swoja rame i kola
Jesli potrzebujesz lekkich a jednoczesnie mocnych kol to nie baw sie w atomlaby tym bardziej na 26" bo to klocki- powaznie. Lepiej skoluj sobie :
Mavic 729 Disc, 32 otwory
Piaste DaBomb, Reborn, DT
Szptychy DT Champion black
i masz swietny secik. Ja zamierzam wlasnie cos takiego zlozyc jesli sprzedam swoja rame i kola
n0 ridE n0 fUN