jestem ciekawy jaki jest najdroższy rower do DH na swiecie, wiem ze kazdy secik ma inna cene w roznych sklepach ale jakby tak złozyc rower na nowych czesciach (najdroższych) to ile by wyszlo za taki bike do DH
katalogowo skladasz armageddon/cortina/brooklyn + mtn8 full ver + dhs 3.0 tunned + piasty chris kinga/ industrynine + wpizdu mega drogich czesci customow i innego gowna ;)
lolki moje kochane najdrozsza ramka na swiecie do zjazdu zostala wyprodukowana przez firme porshee .ramke mozna obejzec na nowogordzkiej w warszawie u dystrybutora i kosztuje tyle co ten wasz avi mtn8 full wersja ktorą podnieca sie max + broklynn machine.cena tej ramki to jezeli dobrze pamietam 36 000 bananów polskich. Jest bardzo podobna do ramki grega minnara,ale to jeszcze nie to. POZDRAWIAM
do DH to nie wiem ile najdroższy rower by kosztował ale spokojnie 50tys. ale wiem że najdroższa rama do jazdy po torze (kolarka) kosztuje 50tys. a gdzie reszta jak widziałem jedno koło do kolarki za prawie 9tys. bez kasety więc najdroższe są chyba rowery do jazdy po torze a najdrzoższy to ze 100tys. może nawet
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
XXX100% racji, ale ja troche tego nie rozumiem, przeca w amorku to mamy te wszystkie systemy tłumienia itp. a w szosowym widelcu to ma być tylko lekki i sztywny i tak jest ze wszystkim, to czemu te szosowki aż tyle są droższe?????
Ta ramka porsche nie wyglada, a sama marka ma tyle wspolnego z dh, ze nie warto o tym wogole wspominac. Ja mowie o rowerach, ktore naprawde sa do tego stworzone i sa znane.
"Nikolai podchodzi cos pod 10k $ wiec mysle ze to jest drogie oczywiscie sama ramka"
ale te porshee pasuje mi na zjazdówke ma fajny system zawieszenia.I jest jakos pucowana srebrną i bardzo fajne oplywowe ksztalty posiada.Jednak w fabryce w kotrej robią samochody mozna stworzyc przy pomocy fachowcow cos fajnego.Chyba ze niemowimy o tej samej ramce bo mi sie podoba