Dziewczyny a Riderzy
-
- Kontakt:
Dziewczyny a Riderzy
Widzę je jeszcze takiego tematu tu nie było albo za słabo szukałem. Jak dziewczyny wytrzymują z takimi jak my i czy w ogóle wytrzymują, sam wiem po sobie ze raczej kiepsko Moja mnie zostawiła, bo: "masz za mało czasu dla mnie wiecznie tylko ten rower, rower, a zamiast kwiatki mi kupić to ty jakieś ochraniacze kupujesz" Ciekawy jestem czy są dziewczyny, które są nienormalne i podzielają zajawke z takim samy zaangażowaniem jak my a i przy okazji podskakują w rytm HC.
Jak przedstawia się raport???
Jak przedstawia się raport???
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mokrynosku, czas najwyższy otrzeć nos, albo wyleczyć katar, i znaleźć sobie dziewczynę która także lubi jeździć na rowerach.
A gdybyś miał na tyle szczęścia to i tak radzę nie kupować ochraniaczy na prezent.
Jesteś ze Szczyrku, więc radzę postać pod wyciągiem na Skrzyczne i wypatrywać księżniczkę na białym fullu.
Macie gorsze problemy niż na forum szalonych trzynastek.
A gdybyś miał na tyle szczęścia to i tak radzę nie kupować ochraniaczy na prezent.
Jesteś ze Szczyrku, więc radzę postać pod wyciągiem na Skrzyczne i wypatrywać księżniczkę na białym fullu.
Macie gorsze problemy niż na forum szalonych trzynastek.
Magda od Mongoosa
-
- Kontakt:
No wlasnie czekalem az ktos sie podzieli doswiadczeniami na ten temat :) . Ja mam dokladnie tak samo mokrynosek. Codziennie slysze: "Wolisz chodzic na ten rower niz sie ze mna spotkac. Masz mnie juz gdzies !!!"
Szopik dzewczyny sa przebiegle i lubia sie spotykac wtedy kiedy akurat my tego nie chcemy. A jak juz sie czlowiek spotka to potem trudno sie wyrwac bo jak powiesz ze na rower to sie kobita wkurzy i jest problem :). W sumie to z tym czasem sobie jakos radze ale bywa ciezko. Dlaczego ? Prosty przyklad: jestem u dziwczyny to pieknie swieci slonko wychodze i zaczyna padac i z jazdy nic :D. Uwazajcie z kim sie wiazcie :D
Szopik dzewczyny sa przebiegle i lubia sie spotykac wtedy kiedy akurat my tego nie chcemy. A jak juz sie czlowiek spotka to potem trudno sie wyrwac bo jak powiesz ze na rower to sie kobita wkurzy i jest problem :). W sumie to z tym czasem sobie jakos radze ale bywa ciezko. Dlaczego ? Prosty przyklad: jestem u dziwczyny to pieknie swieci slonko wychodze i zaczyna padac i z jazdy nic :D. Uwazajcie z kim sie wiazcie :D
E.F.R. Elbląg
Street
Street
-
- Kontakt:
a ja wam powiem ze ja mam 2 pasje moja dziewczyne i moj rower. przez pewien czas byly problemy, bala sie ze sobie krzywde zrobie ale teraz juz jest luuz i nawet czasem sama mnie wygania na rower jak jest ladnie.
zaczynalem w xc i ona tez to polubila. ma zwyklego markeciaka , ale potrafi ze mna poleciec te 25 km na dzialeczke.
i nawet ostatnio zadeklarowala sie ze tez by chciala sie przejechac po trasce do 4x . wiece tak "przejechac".
baaaa. nawet nauczylem ja po schodach zjezdzac. po kilku coprawda ale to zawsze cos.
naprawde da sie jedno z drugim pogodzic moi mili koledzy
zaczynalem w xc i ona tez to polubila. ma zwyklego markeciaka , ale potrafi ze mna poleciec te 25 km na dzialeczke.
i nawet ostatnio zadeklarowala sie ze tez by chciala sie przejechac po trasce do 4x . wiece tak "przejechac".
baaaa. nawet nauczylem ja po schodach zjezdzac. po kilku coprawda ale to zawsze cos.
naprawde da sie jedno z drugim pogodzic moi mili koledzy
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kalahari Widzisz ty posiadasz typ dziewczyny która chce podzelac twoja zajawke a i jej sie to spodobało wiec niema problemu spendzasz czas z nią i na biku a moja czy jak widze dziwczyny chłopaków tu nie bardzo są chetne do tego zeby spróbować To samo było ze snowboardem ale w tym jest troche mojej winy. Krucy Basen nie Rower nie Joging tym bardziej odpada w zasadzie jaki kolwiek forma aktywności odpad Faaaa WHY????
A ja mam/miałem (sam nie wiem, bo się między nami nie układa) dziewczynę, która śmiga, ale na XC. Śmigalismy sobie już dalej razem i powiem, że było zajebiście, ale mimo wszystko ciągnie mnie bardziej do latania. Próbowałem ją na to namówić, ale coś raczej nie chce. Ale najbardziej ciekawi mnie czy będziemy razem.
-
- Kontakt:
dobrze gada.ale z bledem xD
a tak w ogole to ciezko te dwie rzeczy pogodzic, tym co sie udaje tylko gratulowac...a reszcie zyczyc dystansu.... jak panna robi ci takie krzywe akcje to wnioskuje ze jestescie jeszcze ciut mlodzi ( BEZ JAKIEJKOLWIEK OBRAZY )... olej poki co.. na panne dla kazdego przyjdzie czas, a z wiekiem zaczyna sie zupelnie inaczej patrzec na pewne rzeczy.... . sorry.szczerze.. jakby mi ktos wyjechal z textem ze kupuje ochraniacze sobie a nie jej kwiatki to bym grezcznie podziekowal.
a tak w ogole to ciezko te dwie rzeczy pogodzic, tym co sie udaje tylko gratulowac...a reszcie zyczyc dystansu.... jak panna robi ci takie krzywe akcje to wnioskuje ze jestescie jeszcze ciut mlodzi ( BEZ JAKIEJKOLWIEK OBRAZY )... olej poki co.. na panne dla kazdego przyjdzie czas, a z wiekiem zaczyna sie zupelnie inaczej patrzec na pewne rzeczy.... . sorry.szczerze.. jakby mi ktos wyjechal z textem ze kupuje ochraniacze sobie a nie jej kwiatki to bym grezcznie podziekowal.
ten koleś pode mną to ***** :D:D