Witojcie bajkerzy !
W związku z moją tymczasową nieobecnością na forum piszę do was z wesolą nowiną ! Od dzisiaj wracam w szeregi forum - bede moderował,pomagał,przenosił,kasował i sprzątał po was :P Strzeżcie się userzy :D Dla nikogo nie bedzie litosci ;) Jednoczesnie chciałem przeprosic ze tak dlugo bylem nieaktywny na forum - Ci którzy wiedzą i znają przyczyny mam nadzieję,że zrozumieją. Więc czas do roboty ;) Pozdrawiam !
P.S - Chciałem podziękować wszystkim 'czatowiczom' za niejeden spedzony razem wieczór,za wspolne rozmowy i za to ,ze trzymali kciuki kiedy mieli trzymac :P
P.S 2 - Lankru ty sisiaku
Zdrowia
Kapkama - wejście smoka !
Kapkama - wejście smoka !
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
Ej ale nikt Cie tu nie chce :)
P.S 1 Ty lepiej opier*** matke za to, ze jak byles maly to byles tak brzydki ze musiala Ci wieszac kielbase na szyi zeby chociaz psy z Toba chcialy sie bawic :D
P.S 2 Wejscie smoka? Szczerze to wpadlas jak mucha w gowno a nie jak smok :D
P.S 3 Kapkama Ty szujo dworcowa:D
P.S 1 Ty lepiej opier*** matke za to, ze jak byles maly to byles tak brzydki ze musiala Ci wieszac kielbase na szyi zeby chociaz psy z Toba chcialy sie bawic :D
P.S 2 Wejscie smoka? Szczerze to wpadlas jak mucha w gowno a nie jak smok :D
P.S 3 Kapkama Ty szujo dworcowa:D
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Re: Kapkama - wejście smoka !
zdradze wam tajemnice :) najebali go na centralnym w Wawie jak przyjechal na mistrzostwa polski (wielki kozak) :Pkapkama pisze:Ci którzy wiedzą i znają przyczyny mam nadzieję
PS. byles w ogole? wygrales?
Pzdr.
20 inches isn't a crime