stojak na rowery przed sklepem
stojak na rowery przed sklepem
witam ,mam z przodu oponke kende blue groove 2.35 wiec nei jest ona jakas najszersza , ale zawsze mam taki problem ze jak chce zostawic rowerek przed sklepem i jest takis tojak , to prawie nigdy mi nie wchdozi opona w ten stojak bo jest za szeroka:/ bardzo zadko sie zdaza ze wejdzie , ale to wtedy musz eja wepchac na chama , czy wy tez macie tkaie problemy czy tylko w Tarnowie robią nie wymiarowe stojaki:P?
hamuj wtedy kiedy musisz , a nie wtedy kiedy WYDAJE CI SIE ze ejdziesz za szybko ;]
tez sie niemieszcze kradem, to odwracam tylem(nokian xxx) i wchodzi na lajcie, a jak niema stojaka to sieopiera o sciane, albo kladzie na ziemi, mozna tez nozke doczepic, zaden problem, a zdarza mi sie czesto zostawiac rower w stojaku przed marketem o nazwie podobnej do czerwonego owada w czarne kropki, rower zostaje w stojaku, a ja ide po zarcie, lub picie, wtedy kumple czekaja z rowerem, zdarza sie tez, ze ktos z kumpli idzie do sklepu, a ja zostaje z rowerrem, tez jest sklepik po drodze na dert trtoche drogi, ale opony sie mieszcza, nawet panaracery 2,6 jakies traktorowe. Najgorsze stojaki sa w przy biedronce nr2,bo trzy sa w naszej wiosce, stojaki ladnie wygladaja, ale trzeba tylem parkowac, zeby weszla opona.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane