Zamiana streetówki na FR HT
Zamiana streetówki na FR HT
Witam
Posiadam obecnie rower (można zobaczyć w podpisie):
Rama: Streetlegal 2004
Amor: DJ3 2004
Stery: FSA The Pig
Mostek: NS Supermoto 2004
Kiera: Ns Pure
Hampel: Vka Deore
Obręcze: 24" DM24
Piasta przód: Winzip
Piasta tył: dzikusowa na oś 14mm
Korba: NS BMX
Pedały: Pancake Terror
tyle z ważniejszych
I teraz najważniejsze: zamierzam zmienić rower na coś bardziej Enduro, lekkie FR(bardzo lekkie). Nie wiem za ile można by sprzedać cały rower, ale nowego nie kupię raczej, podoba mi się NS Core, ale za 3 koła to swojego raczej nie sprzedam Wink.
Więc jest opcja, zmienić w rowerze co się da, posprzedawać części, z tym że, jedynie co można zostawić to amor, mostek, pedały no i może koła (poza piastą tylnią) - reszta się nie nadaje.
Patrzę na allegro co jakiś czas, ale nic ciekawego nie ma, na nowego nie mam kasy (bo zwykły dragstar z amorem, hydrualikami to prawie 4000 zeta), używek tak jak mówiłem, nic ciekawego.
Proszę o opinie co można by zrobic, ewentualnie po ile puścić części.
Znalazlem takie coś na allegro:
http://allegro.pl/item101034048_sign_ds ... osze_.html
Amora bym dał swojego, tarczówki i nawet by było, piasty nieciekawe ale może by dały radę.
Proszę o opinie, jestem zielony w kwestii rowerów do lasu :D
Dzięki
Posiadam obecnie rower (można zobaczyć w podpisie):
Rama: Streetlegal 2004
Amor: DJ3 2004
Stery: FSA The Pig
Mostek: NS Supermoto 2004
Kiera: Ns Pure
Hampel: Vka Deore
Obręcze: 24" DM24
Piasta przód: Winzip
Piasta tył: dzikusowa na oś 14mm
Korba: NS BMX
Pedały: Pancake Terror
tyle z ważniejszych
I teraz najważniejsze: zamierzam zmienić rower na coś bardziej Enduro, lekkie FR(bardzo lekkie). Nie wiem za ile można by sprzedać cały rower, ale nowego nie kupię raczej, podoba mi się NS Core, ale za 3 koła to swojego raczej nie sprzedam Wink.
Więc jest opcja, zmienić w rowerze co się da, posprzedawać części, z tym że, jedynie co można zostawić to amor, mostek, pedały no i może koła (poza piastą tylnią) - reszta się nie nadaje.
Patrzę na allegro co jakiś czas, ale nic ciekawego nie ma, na nowego nie mam kasy (bo zwykły dragstar z amorem, hydrualikami to prawie 4000 zeta), używek tak jak mówiłem, nic ciekawego.
Proszę o opinie co można by zrobic, ewentualnie po ile puścić części.
Znalazlem takie coś na allegro:
http://allegro.pl/item101034048_sign_ds ... osze_.html
Amora bym dał swojego, tarczówki i nawet by było, piasty nieciekawe ale może by dały radę.
Proszę o opinie, jestem zielony w kwestii rowerów do lasu :D
Dzięki