Rower do freeridu
Rower do freeridu
A więc tak... będe prawdopodobnie miał 2000zł,i zastanawiałem się nad unibikiem underground dirt .
Jednak wolał bym coś sklecić z używanych części ,i doscyć taniej . Krossów nie chce,widziałem wszystkie,i tylko te nowe do xc a2,a4,a6 są fajne :) No to moja propozycja -
Rama - dc amstaff używka ok . 350zł
Amor - marzocchi freeride sl 2003 10mm oś ok.600zł
Koło przód - dm 24 80zł,m475 40zł,dt 40zł
koło tył - dm 24 80zł,novatec 109zł,dt 40zł
hamulec tył - acera v-ka nowa 20zł
klamka - avid fr 5.0 30zł
mostek/kieerownica - huseefelt 120zł
korba i suport - rpm el toro /gigape dh team używka 150zł
opony/dętki - schwalbe 80zł
sztyca - zoom 20zł
siodło - velo 25zł
kaseta - acera 39zł
p.t - acera 55zł
manetka - sram 5,0 30zł
linki i pancerze - accent 30zł
pedały - wellgo ,piny wymienne 50zł
wyjdzie ok.2000zł ,ale rower wydaje mi się ok. Co myślicie?? czy lepszy nowy underground??
Jednak wolał bym coś sklecić z używanych części ,i doscyć taniej . Krossów nie chce,widziałem wszystkie,i tylko te nowe do xc a2,a4,a6 są fajne :) No to moja propozycja -
Rama - dc amstaff używka ok . 350zł
Amor - marzocchi freeride sl 2003 10mm oś ok.600zł
Koło przód - dm 24 80zł,m475 40zł,dt 40zł
koło tył - dm 24 80zł,novatec 109zł,dt 40zł
hamulec tył - acera v-ka nowa 20zł
klamka - avid fr 5.0 30zł
mostek/kieerownica - huseefelt 120zł
korba i suport - rpm el toro /gigape dh team używka 150zł
opony/dętki - schwalbe 80zł
sztyca - zoom 20zł
siodło - velo 25zł
kaseta - acera 39zł
p.t - acera 55zł
manetka - sram 5,0 30zł
linki i pancerze - accent 30zł
pedały - wellgo ,piny wymienne 50zł
wyjdzie ok.2000zł ,ale rower wydaje mi się ok. Co myślicie?? czy lepszy nowy underground??
Ride 4 Fun ! Biatch !
kiera bad mama a nie truvativa;/ ;} zamias obreczy dm to jakies sun rims.. nie kupuj uzywaneg supportu kup osbie vp modusa 604 bodajrze za 112 zlna alelgro nowke i trzyma fajnia jak narazie u mnie :] ma wieksze lozyska grubsza os :] platformy wellgo to syf :] dobrze trzymaja noge ale strzaszny luz lapia i piaste sobie wez lepsza na przod np juz ta deorke byle nie ta co masz teraz :]
kiera bad mama a nie truvativa;/ ;} zamias obreczy dm to jakies sun rims.. nie kupuj uzywaneg supportu kup osbie vp modusa 604 bodajrze za 112 zlna alelgro nowke i trzyma fajnia jak narazie u mnie :] ma wieksze lozyska grubsza os :] platformy wellgo to syf :] dobrze trzymaja noge ale strzaszny luz lapia i piaste sobie wez lepsza na przod np juz ta deorke byle nie ta co masz teraz :]