Przed chwilą się dowiedziałem z zaufanych źródeł, że kapitan wąs (znany jako "Krakowski Ultra 101% Elo Nemero DH Rider over all Riders") nie jedzie na PP.
Powód jest taki: mówił że niestety niejedzie na wierchomle bo licencji niezdązył wyrobić :/ .
Nie mam słów.
Chcecie to komentujcie bo ja poprostu nie mam siły. Cała Europa na niego liczyła, a on tack doyebau... ;(
a poza tym nikt nie może być 101%elonemero...taki jest tylko Nemero...kapitan wąś jest 99,9%elonemero tak jak członkowie teamu...nie bluźnij chłopcze bo...
:o co ty godosz... brak kapitana wąsa na tak ważnych zawodach może doprowadzić do załamania psychicznego zawodników i zbojkotowania zawodów.... Naprawdę straszna sytuacja do której nie powinno dojść w cywilizowanym świecie. Jedyne co nam pozostało to żałoba... tak to najlepszy pomysł.. Jutro o 12:00 uczcijmy to minutą ciszy..
dnia 5 maja 2006 roku zobaczyłem przed bikershopem jak ktoś patrzy na mój rower, podchodze i niemogłem uwieżyć własnym oczom. Kapitan Wąs obczajał mój rower. miałem zaszczyt porozmawiać z nim chwile, i dowiedziałem się że niestety niemoże jechać na wierchomle bo licencji jeszcze nie ma. to też jest dziwne bo myślałem że taki Pros to bez licencji sobie jeździ. ja myśle że minuta ciszy niewystarczy, tu trzeba z godzine.
Xxsinno też tak mysle...ale tak się nieda.a godzina to jest umowny czas trchwania mszy św więc pasuje tu. a wogole co to za kraj że takich pro na zawody niewpuszczają bez jakiejś licencji. ale wsumie nawet dobrze bo by inni trudniej mieli. a tak to Kapitan Wąs przygotuje się w spokoju na jakieś mistrzostwa świata (chociaż to formalność jest).
A mnie dochodzą straszne wieści... iż że Kapitan wąsacz przegrał dzisiaj wielki wyścik na dualu z wielkim pro zdzisiem okularnikiem ;o To straszne..
Jeżeli ktoś wie coś więcej o tym strasznym wydarzeniu to niech opowiada... :((
Są rzeczy przez które Kraków jest rozpoznawalny w całej europie: Kościuł Mariacki, Wawel oraz Nemeron i Kapitan Wąsaty...tera wszystko powinno być jasne...
Z tego co ja widziałem to Wielki Kapitan Wąs nieumie jeździć w rzeczywistości. Cała akcja rozgrywa się w jego umysle którego nikt niezrozumie, tam zawsze wygrywa i zawsze jest pro. Dlatego mam do niego taki respekt ze chce być pro tak jak w umysle. Myśle że trzeba go dowartościować i mówić mu że jest świetny, i że jest 202%elonemero.