Skradziono rower!!!(Kraków) Pomocy!!
-
- Kontakt:
Skradziono rower!!!(Kraków) Pomocy!!
Cześć :(
Dzisiaj ukradli mi rower(i mojemu koledze równierz) zostawiliśmy przypiete dwoma zapięciami do barierki w CH Plaza przy aleji pokoju.Przecieli nam zabezpieczenia:(
Dane techniczne rowerka:
Ital bike Scorpion kolor srebrno pomarańczowyprzy rowerze został czerwony koszyczek na bidon(przywiązany do prawego amortyzatora)Z roweru zostały odklejone naklejki (przeze mnie) i po naklejkach na ramie został czerwony napis ital... mało widoczny.Oprócz tego linka od licznika została (licznik wyciągnąłem)manetkii shimano acera aha i jeszcze ważna sprawa mój rower miał wadę fabryczną (jako jeden jedyny) manetki po prawej stronie kierownicy pokazywały przeciwnie numer przerzutki niż powinny czyli jak z tyłu było na jedynce(pierwsza zębatka od koła) to w manetce pokazywało 7.
Jeżeli ktoś widział taki rower lub wie coś na ten temat bardzo proszę o pilny kontakt!
Z góry dzięki
Pozdrawiam
P.S.
Mój mail: michalek00@poczta.fm
Dzisiaj ukradli mi rower(i mojemu koledze równierz) zostawiliśmy przypiete dwoma zapięciami do barierki w CH Plaza przy aleji pokoju.Przecieli nam zabezpieczenia:(
Dane techniczne rowerka:
Ital bike Scorpion kolor srebrno pomarańczowyprzy rowerze został czerwony koszyczek na bidon(przywiązany do prawego amortyzatora)Z roweru zostały odklejone naklejki (przeze mnie) i po naklejkach na ramie został czerwony napis ital... mało widoczny.Oprócz tego linka od licznika została (licznik wyciągnąłem)manetkii shimano acera aha i jeszcze ważna sprawa mój rower miał wadę fabryczną (jako jeden jedyny) manetki po prawej stronie kierownicy pokazywały przeciwnie numer przerzutki niż powinny czyli jak z tyłu było na jedynce(pierwsza zębatka od koła) to w manetce pokazywało 7.
Jeżeli ktoś widział taki rower lub wie coś na ten temat bardzo proszę o pilny kontakt!
Z góry dzięki
Pozdrawiam
P.S.
Mój mail: michalek00@poczta.fm
-
- Kontakt:
jak wy swoje rowerki przypinacie jakimis z dupy linkami to debile z was i tyle... ja rozumiem... napadl ktos na was... no ale w ten sposob...
i dobrze, niech gina. to przynajmniej czegos was nauczy...
bez kitu. ja w swoj rowerek wlozylem moze z 2tys. ale nigdy bym go nie przypial nigdzie spinka... troche logicznego myslenia... eh.
i dobrze, niech gina. to przynajmniej czegos was nauczy...
bez kitu. ja w swoj rowerek wlozylem moze z 2tys. ale nigdy bym go nie przypial nigdzie spinka... troche logicznego myslenia... eh.
thugrider@wp.pl
a co to ? :
Ital bike
sprzedam rower: Ital bike Scorpion kolor srebrno pomarańczowy.
Cena: 100
Miasto: kraków
Kontakt: michalek00@poczta.fm
Ital bike
sprzedam rower: Ital bike Scorpion kolor srebrno pomarańczowy.
Cena: 100
Miasto: kraków
Kontakt: michalek00@poczta.fm
www.frmk.prv.pl
w leb sie je bnij palancie. mam nadzieje,ze po maturze dane mi bedzie ciebie spotkac... zeby popatrzec jak pieknie smigasz na bajku i uslyszec to co mowisz przez neta.GÓRNIK pisze:czasami się wstydzę, że Kid jest z Warszawy :/
pjona bananowcu.
mi glupich nie szkoda... trzeba dbac o swoje, jak sie nie dba, to nie ma co pozniej plakac...Xxsin pisze:Kid"dobrze niech giną" nie ******* głupot bo żal się robi...
thugrider@wp.pl