Zauważyłem ostatnio że najnormalniejszymi bikerami są ludzie sporadycznie bądź wogóle nie wchodzący na to fourm. Przynajmniej w moim środowisku. Bo ci którzy są tu stałymi bywalcami od razu przenoszą na inne pole zwyczaje forumowe. Tzn wyśmiewanie innych, zwłaszcza początkujących itd. Od razu zaznaczam że nie proponuje tu nic takiego jak zamknięcie forum ani nic takeigo ale ludzie troche wiecej szacunku i w necie i w realu. I od razu zaznaczam że to nie do wszystkich bo inaczej od razu pojawiłoby się tysiące postów, że ja jestem inny...ale skoro każdy jest inny to skąd to się bierze?
Pozdro dla wchodzących na DH zone aczkolwiek NORMALNYCH ludzi
w 100% Cie popieram a komentarz tego bikera mowi wszystko. Jest czesc ludzi ktorzy niszcza to forum swoimi prostackimi komentarzami. Komentowanie wszystkiego nietrafna ironia itd. Rozmawialem kiedys o tym z jednym z moderatorow, ktory uwaza dokladnie tak samo jak ty. Ale co on ma z tym zrobic.
Karolus pisze:KRK_RIDER sory ze pytam , ale chodzisz w moherowym berecie ?
Tak wogole to ma sens? Pisac na forum o tym ze jest to zle forum to takie narazanie sie tylko i wylacznie na krytyke. Przez to nie bedzie lepiej, wrecz odwrotnie. "Czystosc" tego forum zalezy od moderatorow, bo jest to forum otwarte, a ludzi nie zmienisz. Takie tematy nie maja sensu moim zdaniem :/
KRK_RIDERAle jerzdżą też ludzie którzy ani razu nie byli na tym forum a też zahowują się czasem niestosownie, nie muwie że sam jestem święty bo nie jestem ale...wiadomo o co chodzi...
MarcinN, ludzi nie zmienisz. A moderatorow juz tak :) Bo nie dasz banow dla polowy ludzi, za to polowe tematow mozna usunac :) Forum jest otwarte dla wszystkich, kazdy moze sie wypowiedziec, dlatego poziom zalezy od pracy moderatorow. Ja wiem, ze by sie chcialo usunac polowe ludzi z tego forum, ale niestety to nie mozliwe, bo ban dla "dziecka neostrady" nic nie pomoze...
Ale wracajac do tematu: Krakus_dh, zgodze sie. Taka juz jest nasza polska mentalnosc. A w szczegolnosci mlodziezy. Wysmiac, zmieszac z blotem i zbutowac, tylko ze takie rozne zarty nie smiesza wszystkich, tylko samych "dowcipnisiow"...
Karolus nie chodze w moherowym berecie i wierz mi że nieraz również nie jestem w porządku aczkolwiek tyko nieświadomie a nie np. dlatego że rzuciła mnie laska to myślę o spoko wyładuje sie jak zbluzgam i zjade paru ludzi na dh-zonie bo choc mogą być porzadnymi facetami to ja mam zly dzien wiec im sie nalezy...
INACZEJ UCZESZCZAM TEZ NA FORUM ARACHNEA.PL TAM ZADAJA GŁUPIE PYTANIA I ICH NIE JADA ODPOWIADAJA BO NIC IM TO NIE SZKODZII... ONI SA JAKOS NORMALNI A TU JEBIA WSZYSTKICH JAK COS POWIEDZA..