Mam takioe pytanko co myślicie o rami specialized p3 2005 jak jest z geometria jaki wybrac rozmiar long czy short i jak to odnosi sie do rozmiaru (np 14) no i czy ma wymienny hak. Prosze o szybka odpowiedz
Mialem powiem jedno zarabista ramka tylko brac!!! Ale wersje long, short jest z dupy !Nie ma wymiennego haka ale ten hak jest tak mocny ze naprawde bardzo ciezko bylo by go urwac poniewaz ma wzmocnienie!:) Zaden ns nie jest tak dobry jak specialized, wedlug mnie! Yo! nie zastanawiaj sie nawet:)
Jezdzilem na P3 (sprzedaje calosc) i jesli chodzi o HT to moim zdaniem ciezko znalezc cos bardziej uniwersalnego i trwalego. Nigdy nie zamienilbym Speca na kone. Jak masz jak to bierz P!
Mam p2 2005 czyli ramka taka sama jak p3 2005, 186 cm wzrostu i L, jest spoko, ramka nie jest wielka ale przecie nie o to chodzi... Polecam, imo jedna z najlepszych ramek w swojej klasie, 2006 sa juz inne bral bym na twoim miejscu 2005 albo starsze. No i tańsze od 2006 zdecydowanie... A kona ? tez dobra ramka ale... kona to nie spec :D I pamietaj ze ramy p2 i p3 to to samo...
Pozdro.
lenczesA czy ten wymienialby hak jest tak wazny ze decyduje o tym czy rama jest dobra czy nie? Pozatym wystarczy odpalic sobie jakas strone gdzie sprzedaja speca i zobaczyc. Raczej nie ma wymiennego.