GEO northshore a destroyer - to samo????

bodziek
Kontakt:

GEO northshore a destroyer - to samo????

Post autor: bodziek »

tak patrze na te rysunki.. to przeciez w streetlegalu czy w suburbanie jest prawie identyczne geo jak w destroyerze street, po naciagnieciu lancucha chainstay praktycznie taki sam, gorna rura krotsza o 0,5cm, katy podobne..

w kazdym razie roznice sa minimalne, milimetrowe.. jezdzil ktos na obu tych ramach i zauwaza jakas konkretna roznice? bo jezdze teraz na destro jump 06 z poglebionymi hakami od streeta i zastanawiam sie czy jest jakis sens placic 1150 zlotych, skoro ten destro sie trzyma bardzo dobrze, a i gwara spoko jest i spawacze... :)

a swoja droga, co ns odpierdala ze tych ram nie da sie od reki kupic od dawna i zanosi sie na to ze nie bedzie sie dalo?
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

no już było kiedyś, że nowy Street (ten na 2006r.) ma geo do wyżej wymienionych NS'ów zbliżone. Może nie jest w pełni identyczny ale na pewno takiej różnicy sie nie odczuje no bo i parametry praktycznie te same, i waga wiec jest ok można brać streeta no chyba ze jest sie bardzo wymagającym i katujacym sprzęt bajkerem to wtedy mozna brac jakiegos NS'a, takie jest moje zdanie
www.roztocze.yoyo.pl
+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

ej bodziek jakim sposobem poglebiles haki w destroyerze 06 ? moge jakies fotki ? bo tez mam wlasnie 06 i tutaj to poglebienie chyba nijak mozna zrobic , bo zamalo materialu jest :) Pozdro
LANS DZIFKO SUPERMAN
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

NS ma renomę na świecie i wiele ram nim trafia do kraju dawno jest już na zachodzie sprzedana...to swiadczy dobrze o NS.
Ja na swoja ramkę z pierwszej seri czekałem ponad 6 miesięcy....i jestem szczęśliwy że nie dałem się na jakieś DC nakłonić...od ręki...
....może i podobne tylko czy sprawdzone ???/

...;)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
bodziek
Kontakt:

Post autor: bodziek »

no to jak z tym geo? jezeli ten destro nie jebnie (a 06 jest bardzo porzadnie zrobiony) to chyba nie ma sensu zmieniac?

wiem ze ns zajebisty i pancerny i renomowany ale po co mi wlasciwie skoro mam mocna ramke o bardzo zblizone geometrii.... sam nie wiem :)
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

Schodek mam wrazenie ze to nie swiadczy dobrze o NS, ze sie klijentow z wlasnego kraju olewa bo na zachodzie sie za ramke wiecej wezmie. bodziek no i masz racje:) po co zmieniac cos co sie 3ma? a geo naprawde sie wiele nie rozni! a zakatowac destroyera jest ciezko! pozdro
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

mar3k NSBikes nikogo nie olewa, oni maja poprostu taka polityke ze sprowadzaja ramy partiami

i uwazam ze jest to b.dobra sprawa bo pozniej ramy nie stoja/leza w sklepach po pol roku albo i dluzej tylko odrazu wiekszosc ram trafia do klientow a tyle ile se sklepy zamowily leci do sklepow
20 inches isn't a crime
Jozef
Kontakt:

Post autor: Jozef »

nie będe zakładał nowego tematu , jak ktoś wie to może odpowie mi na kilka pytań dotyczących Jump 06 : czy ma hak przerzutki ? , czy jest pod koła 26 cali ? myśle o przesiadce z Ballistic'a ( Xlight , ten stary ) , chciałbym po prostu wiedzieć czy się nada z Duraczem 130 do skakania ( taki lekki FR) , sory że nie na temat , ale jak wiecie możecie coś podpowiedzieć ;)
fajniee
Kontakt:

Post autor: fajniee »

tak ma hak przerzutki.
tak jest pod 26".
nada sie. ;)
Jozef
Kontakt:

Post autor: Jozef »

......... i wszystko dzięki ;)
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Ja mam destroyera streeta 06. Bardzo fajna ramka
bardzo krotki tylni trojakt moj polekkim pilowaniu co by lanuch nie byl zbyt niapiety, ma 370 mm. Wchodzi kolo 26' na tyle hakow. Ja mam 2x 24 i niski sztywny widelec geo jest fajna, ale hacze pedalami o ziemie. Dlatego przyjdzie amorek 80 mm. Ramka trzyma sie spoko. Mam ja miech. wykonana jest o niebo lepiej niz 2 moje poprzednie destroyery. Wczoraj latalem na niej dropy i duze double, troche niestabilna w locie
na kazdy ruch w powietrzu rama reaguje blyskawicznie. Ma hak przerzutki. Ogolnie bardzo dobra ramka.
Ssij pento
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

Surl: moglbys sprzwdzic, czy w streecie '06 przy kole 26" zlapia v-ki, i czy jeszcze da sie skrocic tył?
Zdaje mi sie, ze gdybym zagadal do "chlopakow" z destro, to wspawaliby w streecie pivoty pod 26"
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

mdfkkkka Jestem na 90% przekonany ze slapia. Wazne ze mialy sporo regulacje. Jak dasz na koneic hakow kolo to zlapia napewno. A opona na 26' to max 2,3
Ssij pento
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

ej a nie wiecie czy mozna napisac do destroyera zeby zrobili na zamowienie replike np. Streetlegala ? chodzi mi czy wogole zrobiliby cos takiego i czy byloby taniej?:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

mar3k-....hahahaaa...dobre dobre....czyli jak klient czeka na model wypasionego auta kilka miesięcy....to znaczy że go firma olewa.....heheheh dobry jesteś rozumiem że jak Lanosy stoją na placu to są lepsze od BMW 6 na które się czeka ....

NS robi partie i wysyła je do klientów którzy zamawiali....nie robi masowej sieczki aby czekała latami na kogoś....

lankru- rozbawiłeś mnie....replikę....HEHEHEHEEE...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ODPOWIEDZ