Grodzisk WLKP. filmas
-
- Kontakt:
Grodzisk WLKP. filmas
Witam własnie skończyłem składanie fimu naszej ekipy "Gwarriors"... Zapraszamy do ściągania i wystawianie komentarzy(z kulturą :D).Na film składa sie DH, Fr i Street. ( 36 Mb )
http://gwarriors.pfwh.net/filmy.php
http://gwarriors.pfwh.net/filmy.php
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
-
- Kontakt:
pierwsze:P ever blagam cie nie wypowiadaj sie na temat tego filmu.. i tak jest mniej wiecej 1502024015 razy lepszy niz twoj. dobra a teraz do filmu.
To tak, muza? byla film z poznania, no to jeden minus.
Nr. dwa, po co te napisy? DH street?:/ raczej to latwo rozpoznac wiec calkowicie nie potrzebne. ok lecimy dalej:) juz na pozytyw, w tamty roq wzucilismy bardzo podobny film wiec jak na 1 film jest ok! Traski w DH fajne, chociaz jakos tak nudno? nie wime moze jestem jakis nienormalny:) streecik mi sie podobal, 18 barspiny good ladnie:D troszke montaz z dupy, jakosc jak na aparat i mase pliku dobra. A no i jeszcze jedno, 3minuty filmu jako takiego a okolo 1,5 minuty czyli prawie cala reszta to pokaz kto wystepowal, mozna to skrocic:) no i mam nadzieje ze to tylko trailer jakis ;) i bedzie cos wiecej dluzej no i ciekawiej! Pozdro;>
To tak, muza? byla film z poznania, no to jeden minus.
Nr. dwa, po co te napisy? DH street?:/ raczej to latwo rozpoznac wiec calkowicie nie potrzebne. ok lecimy dalej:) juz na pozytyw, w tamty roq wzucilismy bardzo podobny film wiec jak na 1 film jest ok! Traski w DH fajne, chociaz jakos tak nudno? nie wime moze jestem jakis nienormalny:) streecik mi sie podobal, 18 barspiny good ladnie:D troszke montaz z dupy, jakosc jak na aparat i mase pliku dobra. A no i jeszcze jedno, 3minuty filmu jako takiego a okolo 1,5 minuty czyli prawie cala reszta to pokaz kto wystepowal, mozna to skrocic:) no i mam nadzieje ze to tylko trailer jakis ;) i bedzie cos wiecej dluzej no i ciekawiej! Pozdro;>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: