Odwołać Giertycha - wpisy
-
- Kontakt:
Odwołać Giertycha - wpisy
http://83.133.125.115 wpisujcie się żeby odwołać Giertycha :-)
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !
Mroz_FR
Mroz_FR
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No pojebani... Czy zauważyliście cos nowego w szkole gdy Giertych został ministrem? Ja nie wiec takie usilne udowadnianie jaki to on jest fee nie ma sensu :/ Zrobiła się moda na najeżdżanie na Giertycha...
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
Pedro 47 tak zauwazyliscie, kretynskie faworyzowanie mlodziezy wszechpolskiej, wpieprzanie sie z religia na mature ( opcja - w porzadku, szanuje i zachecam, obowiazek ? NIE! ), ktore kiedys bylo zartem w wiadomosciach a teraz realnym pomyslem, planowany obowiazek uczeszczania na etyke, jesli sie rezygnuje z religii, bo jak to mlodziez wszechpolska okreslila' aby wychowywac mlodych ludzi,ktorzy demoralizuja sie w czasie 'okienek', bo w szkole to tylko przemoc i chodza z koszulkami reprezezentujacymi narkotyki ( oczywiscie nikt nie wie o co chodzi :D ) badz inne obrazliwe tresci, pala papierosy i takie tam inne'.. poczytaj sobie bo to wierna skrocona parafraza ich wspanialomyslnych tresci, ktore ten skrajnie prawicowy ****** popiera i chce wdrazac... niech sobie robi wlasna szkole ale niech spierdala ze swoimi kukielkami ze zwyklych placowek. A odwolaniem szkoly w piatek z okazji przyjazdu papieza bynajmniej mnie nie kupil, tania kretynska i nieprzemyslana decyzja... i to na dodatek pierwsza pana ministra..
tak to jest moda i to wyjatkowo zdrowa moda wg. mnie, jak mam na niego nie najezdzac ? skoro dostal stolek jakis kretyn ktory ma SWOJA wizje NASZEGO szczescia i realizacji potrzeb bez pytania nas o zdanie z wyjatkiem reprezentatywnej grupy mlodziezy (wszechpolskiej ) w wieku szkolnym ? i dostal ten stolek na zasadzie jakiegos zasranego zalozenia bedacego jednym z elementow koalicji z pis, ktory sie wiaze z tymi co mu skamlaja pod nogami zeby im stolki pooddawal... ale z kims musi bo to oni za te stolki beda pisowi dawac wiekszosc w sejmie.... to jest kurwa uczciwe ? przeciez to jest korupcja i 'zalatwianie' na najwyzszym szczeblu !;/.... kurwa... 'w tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja'. bo nie ma tu autorytetow.
... cieszy mnie tylko fakt ze uwaza podobnie 100 000 internautow.szkoda tylko ze jakos nasz glos to jak grochem o sciane rzucic...
tak to jest moda i to wyjatkowo zdrowa moda wg. mnie, jak mam na niego nie najezdzac ? skoro dostal stolek jakis kretyn ktory ma SWOJA wizje NASZEGO szczescia i realizacji potrzeb bez pytania nas o zdanie z wyjatkiem reprezentatywnej grupy mlodziezy (wszechpolskiej ) w wieku szkolnym ? i dostal ten stolek na zasadzie jakiegos zasranego zalozenia bedacego jednym z elementow koalicji z pis, ktory sie wiaze z tymi co mu skamlaja pod nogami zeby im stolki pooddawal... ale z kims musi bo to oni za te stolki beda pisowi dawac wiekszosc w sejmie.... to jest kurwa uczciwe ? przeciez to jest korupcja i 'zalatwianie' na najwyzszym szczeblu !;/.... kurwa... 'w tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja'. bo nie ma tu autorytetow.
... cieszy mnie tylko fakt ze uwaza podobnie 100 000 internautow.szkoda tylko ze jakos nasz glos to jak grochem o sciane rzucic...
ten koleś pode mną to ***** :D:D
pedro , w pelni popieram- co jak co ale moim zdaniem giertych jeszcze nei zroibl nic zlego, a jedyne pomysly jakie traktuje na powaznie to walka z narkotykami, alkoholem i przemoca w szkole- a to chbya nie jest zly pomysl? zreszta minister edukacji nie ma nic do poweidzenia w sprawie kadr czy polityki poszczegolnych skzol, wiec pierdolenie o tym jak to sie faworyzuje mlodziez wszechpolska jest troche naciagane. Zwlaszcza jak sie wezmie pod uwage to jak na nich emdia najezdzaja i ze jakos nei slychac glosu krytyki wobec organizacji lewicowych, anarchistycznych itp, a przedstawiciele powyzszych panosza sie po moim ELO jak po wlasnym domu, rozwieszajc swoje plakaty, robiac manifestacje i NIKT im nei przeszkadza
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
po jaką cholere ten dzień wolny. mi to na ręke jest. ale on myślał że każdy sobie przed telewizorem siądzie i będzie ogladał nalot B16 na żywo. a po **** jak itak zrobią retransmisje. wpierdalają mnie jego faszystowskie poglądy, nierozumiem po co ta religia na maturze, jeszcze jakby było do wyboru według wyznania. ale też nie bo jak ktoś jest ateistą to co? do komory?. ten człowiek ma wyprany mózg i to widać że w niejednej pralce. zobaczycie niedlugo roman za swoją rezydencje weźmie wawel (hans frank) i wywiesie tam sfastyke radia maryja. pzdr.
-
- Kontakt:
w sumie mnie to juz nie dotyczy, ale mi rto nie wisi, bo to co on bedzie odpierdlał w polityce bedzie dotykało moich znajomych, a moze jeszcze dzieci, więc ja sie podpisuje nie lubie człowike jego poglądu uważan z chore i niechce zeby ktos taki rządził szkolnictwem, juz nie wspominając o kaczyńskich..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt: