Smart+ nowy silnik :D
Smart+ nowy silnik :D
http://www.maxior.pl/?p=index&id=20640&0
masakra;d a nawet 2 masakry;p
minuesem jest brak wstecznego;d
masakra;d a nawet 2 masakry;p
minuesem jest brak wstecznego;d
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
Re: Smart+ nowy silnik :D
No bo w którym scigaczu masz wsteczny :) a zreszta po co on, noga na gaz i obracasz sie w miejscu :DBOB-i pisze: minuesem jest brak wstecznego;d
-
- Kontakt:
Kumpel mi kiedyś opowiadał o ciekawym mini, widział go w jakiejś gazecie. Bajer polegał na tym, że fura miała napęd na 4 koła - z przodu silnik z hayabusy (1,4l 175koni w normalnej wersji), z tyłu fireblade (cbr 900, 130 koni). Nie wiem, czy silniki były modyfikowane, w każdym razie mini gromiło wszystko, co z nim ustawiano, nie dawała rady Hayabusa, Enzo też przegrało na starcie, dopiero jak się rozpędziło, to dogoniło mini...
Mini miało dwie skrzynie jakośtam sprzężone, więc gość zmieniał sobie biegi jedną dźwignią (+, że to sekwencja :D). Jakby gość pokusił się o turbo dla obu silników to by było po prostu strasznie (z busy byłoby moze nawet 500koni, z cebry może ze 250 daliby radę wyciągnąć) :DDD
Mini miało dwie skrzynie jakośtam sprzężone, więc gość zmieniał sobie biegi jedną dźwignią (+, że to sekwencja :D). Jakby gość pokusił się o turbo dla obu silników to by było po prostu strasznie (z busy byłoby moze nawet 500koni, z cebry może ze 250 daliby radę wyciągnąć) :DDD
-
- Kontakt:
jesli juz piszecie o takich ciekawostkach to rzucajcie linki albo wiecej info :)
mi sie ozz tez podobal ...do czasu az nie zrobil z samochodu kosiarki ktora juz nie wyglada tylko pedzi :)
w GT z maja jest przedstawione kilka samochodow do wyscigow na 400m i maja sie podobno zapowiadac pierwsze 8ki :)
mi sie ozz tez podobal ...do czasu az nie zrobil z samochodu kosiarki ktora juz nie wyglada tylko pedzi :)
w GT z maja jest przedstawione kilka samochodow do wyscigow na 400m i maja sie podobno zapowiadac pierwsze 8ki :)
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)