Dragstar ;-(
Dragstar ;-(
Elo nie moglem znalesc nic konkretnego w opcji szukaj .. Mianowice chodzi mi o haki w ramie LFD jak sie trzymaja wam ( tym co na nich jezdza ) moj polamalem na drugi dzien 'Porazka' hehe nie wiem jak to mozliwe ale stalo sie .. moze macie jakies poatenty dojscia do takich po nizszychc cenach albo rady .. najlepiej zlozyc sprzet i nie jezdzic tylko powiesic nad kominkiem na "HAKACH" i codizennie czyscic go z kurzu to chyba najbezpieczniejsze rozwiazanie .. PLIS HELP
Ride or Die
-
- Kontakt:
Hehehehe.....wstyd się przyznać....ale jak kupiłem ramę to wsadziłem sobie ot tak ten hak i śrubkę wkręciłem ręką, żeby zobaczyć "jak to będzie":) A potem wypadło mi to z głowy. Złożyłem rower, jeździłem, skakałem...śrubka wypadała, a hak się trzymał na zacisku piasty:):):) Ale nic się nie stało...zauważyłem sprawę i wkręciłem nową.....
co wy kurwa chcecie od dragstara ?! To jest dobra rama za niewielkie pieniądze ! nie każdy ma dużo pieniędzy na swoje zainteresowania zwłaszcza w polsce i to po wejściu do unii (popierodlona ta unia jak ***).
a co do haku to morzesz kupić w normalnym sklepie albo niech ci zamówią z leader foxa albo kup przez www.leaderfox.pl
a co do haku to morzesz kupić w normalnym sklepie albo niech ci zamówią z leader foxa albo kup przez www.leaderfox.pl
masz tu:
http://www.amigo-bike.pl/shop/?sub=shop ... 4&kind=127
nie jestem pewien czy oni biorą coś za przesyłke czy nie, bo jak pytałem sie o draga (rame) to powiedzieli ze nie płace za przesyłke a z hakiem to nie wiem.
http://www.amigo-bike.pl/shop/?sub=shop ... 4&kind=127
nie jestem pewien czy oni biorą coś za przesyłke czy nie, bo jak pytałem sie o draga (rame) to powiedzieli ze nie płace za przesyłke a z hakiem to nie wiem.
faktycznie haki w dragu sa do niczego. jakis czas temu zlamalem to po raz drugi, przez co zmielilo mi przerzutke i powyrywalo kilka szprych z tylnego kola. zamiast haka zmajstrowalem wie stalowa podkladke i zrobilem single speeda.
polecam od razu po zakupie tejze ramki zdemontowac oryginalny hak (predzej czy pozniej na bank sie zlamie) i zalozyc stalowy dorobiony u slusarza. ewentualnie zalozyc przerzutke mocowana w osce.
polecam od razu po zakupie tejze ramki zdemontowac oryginalny hak (predzej czy pozniej na bank sie zlamie) i zalozyc stalowy dorobiony u slusarza. ewentualnie zalozyc przerzutke mocowana w osce.
Kto powiedzial ze to sport dla kazdego? zeby miec fajny sprzet trza duzo kasy, a jak sie nie ma trza sie zadowolic gorszym sprzetem. a to ze ktos na super sprzet kasy, nie znaczy ze ten tani (i gorszy) jest the best i wogole po co cos drozszego.
mam nadzieje ze kumacie o co mi biega. :|
sam jezdze na "taniej i dobrej" ramie point. a mam wybor? ale nie pierdole ze to ramka super hiper i wogole bo mnie na nic innego nie stac.
to tyle.
(nie rozpoczynam znow dyskusji o wyzszosci draga nad point or vice versa.)
wybacz ale w porownaniu do ram za >1000 zlotych wypada cienko. go, przekroje rur itp.
Kto powiedzial ze to sport dla kazdego? zeby miec fajny sprzet trza duzo kasy, a jak sie nie ma trza sie zadowolic gorszym sprzetem. a to ze ktos na super sprzet kasy, nie znaczy ze ten tani (i gorszy) jest the best i wogole po co cos drozszego.
mam nadzieje ze kumacie o co mi biega. :|
sam jezdze na "taniej i dobrej" ramie point. a mam wybor? ale nie pierdole ze to ramka super hiper i wogole bo mnie na nic innego nie stac.
to tyle.
(nie rozpoczynam znow dyskusji o wyzszosci draga nad point or vice versa.)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Aaa. P{ierdolicie. Normalne ze hak od przerzutki czasem peknie. Ja mam na polce taki rozjebany jeden i sie tym nie chwale. Haki pasuja od DaBomba xlr8 i w sumie duuuuzej ilosci roznych rozniastych ram, takze z dokupieniem nowego nie powinno byc problemu, nie musi byc oryginalny LF
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
No one live 4ever
Spoko spoko ... Nie polamalem ramy tylko hak przezutki ... hehe kazdemu sie zdaza nafet "nie zniszczalnym" i poprostu mam z tym problkem bo polamalem go na drugi dzien jazdy "wielkie rozczarownie" i szkoda mi kasy na wydawanie tak non toper kasy na j&**!*()$&@) hak ( ok.30zl=7 piw..;p) No a co do tego ze mieszkam w slupsku to kurde Nie mamy tu stoczni (chyba) a w Ustce upadla tak mi sie wydaje ... moze jakies patenty...... hmm ?? podkladki ta ale wtedy przezutka trzyma mi sie na osce ktora ma jakies hmm 5mm ?? haha no to jak narazie tak smigam ale co to za jazda jak co kfile musze uwazac zeby nie przegiac .. i nie niesc rower na plecach do domu !! A polemalem tak ze wracalem do domu .. no i maly krawezniczek i co tam bunnego pod niego a tu nagle czuje ze jakis lekki rower sie z tylu zrobil i kolo mnie wyprzedza hehe nie bylo to za mile bo trzeba bylo na nogi ladowac ( ale lepsze to niz face slide) i ciekawe to ze te haki sa grubo odlane w miejscach najmniej wrazliwych .. gdzie sie nie lamia ( zmienic konstruktora ..) Kumpel mial stara piaste na taka gruba oske to mu sie trzymalo ale te nowe szybko zamykacze weszly i tak jest jak jest .. Co do tych ram to powiem tyle...Kazdy ma co ma i zyje ,,..,,
----------------------------------------------------------------------------------------------
==|--+==
----------------------------------------------------------------------------------------------
==|--+==
Ride or Die
pomużcie chcę sobie kupić ramę draga a mam 12 lat niewiem czy to będzie dobry zakup pomużcie mi jak proponujecie inne tańsze ramy to piszcie na e-mail
master.king@op.pl z góry dzięki
master.king@op.pl z góry dzięki
JEST W DECHE!!!! :-))))))))))