Siema! Mam zamiar kupić speca p3 i chciałbym się dowiedzieć jakie sa różnice między poszczególnymi rocznikami 03,04,05? Słyszałem że w rozmiarze S nie da sie zrobić barspina czy to przwda? Czy zdarzyło sie komuś że pękł hak od przeżutki? Za wszelką pomoc dziękuję.
03,04,05 - chyba różnią się tylko kolorem. Ja mam p2 i to jest ta sama ramka co p3. ogólnie wesja short jest bardzo krótka taki bmx/mtb ;p. Czasami jak zapodaje x-upa lub barspina to trze o but i tyle, wystarczy noge cofnąć i gitez. O ile sie orientuje to nikomu na świecie narazie nie pekną hak od przeżutki, ale jakiemuś kolesiowi chyba w usa pękną spaw przy haku i tyle. Prawdopodobnie różnią sie odsprzętem
mam 05 S jest bardzo krotka, zajebista 1 minus po roku napierdalanie peka mi mocowanie zacisku dolna dziurka -2 raz widze takie uszkodzenia , o hak nie masz sie co martwic jest pancerny
za nowke dalem ok 1000 , narazie nie sprzedaje , fotki nie mam tego pekniecia , wedlug mechanika z serwisu peklo to przez bujajacego sie na wszystkie strony winzipa i srube ktora nie byla dokrecona na chama , teraz zalozylem avida bez luzow i jest ok