Fajny bajer :) Kilka prob i mozna wygrywac kase - zainwestuj np sobie 100 zl na 10 prob a potem jezdzij non stop i wygrywaj po 100 :) Fortune zbijesz :) Bo jak pisal czaju pozwolili mu kilka razy pojechac - jakbym ja mial taki interes prowadzic to jedna osoba nie moge 2gi raz juz jechac :)
kumpel demonstrowal zadanie na takim rowerze w Chwili Prawdy i mowil ze to jest w **** trudne. Mial niemale problemy z opanowaniem jazdy na tym czyms a predyspozycje chlopak ma, jezdzi juz jakies 15 lat i stanal juz raz na podium MŚ.
Inurjezdzi juz jakies 15 lat i stanal juz raz na podium MŚ.
na takim rowerku to i tak nic nie da....
Ja bym sobie taki kupil nauczyl sie jezdzic a pozniej poszedl tam gdzie maja takie rowerki i zaproponowal kolesiowi 500zl za probe, jak przejade dostaje 1000zł ;) hehe
to tak jakbys sie musial uczyc jezdzic od nowa, u mnie w kolobrzegu na deptaku nad morzem tez koles z tym stal tylko caly ten mechanizm mial obklejony xD ale fortune niezlą zbijał :P:P
"Szefie, a na czym polega bajer, skoro koles ma przejechac prosto? Przeciez pedaly nie dzialaja odwrotnie tylko kierownica." Jestem przekonany że to pytanie pochodzi od użytkownika tego forum.