siemanko!
mam problem-a mianowicie nie moge odkrecic srubki od korony-ma wyrobione scianki w srodku i nie wiem jak to odkrecic
macie jakies pomysly? bo dospawac do tego imbusa nie bardzo chce bo moze sie spierdolic anodyzacja czy cos?
BYŁO!!! Twoje szczęście że szukaj nie działa ;P
w tym przypadku najlepiej byłoby wkleić imbusa do środka i odkręcić. Ewentualnie dospawać coś do śruby, ale tu jest większe ryzyko że coś sie tam uszkodzi niechcący...
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
Mialem taki sam problem,a rozwiazalem to tak ze nacialem glowke sruby(brzeszczot albo szlifierka do wyboru) i odkrecilem zwyklym plaskim srubokretem,wszystko zalezy od tego jak gleboko w koronie jest ta srubka.Powodzenia
zgaduje ze to junior 2004 :P sam takiego mam i mialem identyczny problem :P ja wzielem gwiazdke podobnej wielkosci( minimalnie wieksza od imbusa - tak zeby ciezko wchodzila) i wbilem klucz w srube mlotkiem i odkrecilem
szakal pisze:zgaduje ze to junior 2004 :P sam takiego mam i mialem identyczny problem :P ja wzielem gwiazdke podobnej wielkosci( minimalnie wieksza od imbusa - tak zeby ciezko wchodzila) i wbilem klucz w srube mlotkiem i odkrecilem
nie to super t
robilem to tez-wbilem troxa ale dupa blada nie idzie.
sproboje napilowac to brzeszczotem
trzeba nawiercic w srubie otwór i nagwintować w odwrotną stronę. wtedy wkrecasz druga srubke w nagwintowany otwór i wykrecasz ta zepsuta. Wprawdzie troche mala ta srubka ale w dobrym zakładzie powinno sie dac zrobić