NOKIAN XXX napiszcie jak macie....
NOKIAN XXX napiszcie jak macie....
Witam, tak sie wq.. po dzisiejszym kolejnym snejku, ze chyba czas zmienic opone, mimo ze dotychczasowa ma prawie nowy bierznik. Zawsze smigalem na nokian gazzalodi soft i nigdy nie zlapalem dziury... a ze ostatnio smigam tylko w streecie to postanowilem przejsc na gladki bierznik, wybor padl na KEDNA k-rad 30tpi... i to byl chyba blad zycia, bez wzgledu na to jakie cisnienie sie wpakuje, przy mocniejszym ladawaniu na plaskie poprostu nie daje rady... a o 180tkach juz nie mowie, szmata i tyle, zreszta co sie dziwic skoro scianki ma nie wiele grubsze od durexa. A moje pytanko brzmi:
Co sadzicie na temat NOKIAN XXX ? nie mialem mozliwosci pomacania tego, ale napiszcie chociaz czy sprawia wrazenie soldinej gumowej opony? I czy zniesie chociaz porzadne ladowanie na asfalcie
Pozdro dla wszystkich uzytkownikow DMRa
Co sadzicie na temat NOKIAN XXX ? nie mialem mozliwosci pomacania tego, ale napiszcie chociaz czy sprawia wrazenie soldinej gumowej opony? I czy zniesie chociaz porzadne ladowanie na asfalcie
Pozdro dla wszystkich uzytkownikow DMRa
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
polecam, po przesiadce z krada zapomnialem o snake'ach, tylko az zeszlo mi powietrze jak wentyl urwało, ale to trudno, niema rady na detki za 6pln. Ale na przod moim zdaniem niebardzo, bo ciezka i z przodniepotrzeba tak mocnj opony, do przodu daj krada, kiniptona, hollyrollera itp, moze tioge.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: