Polska - Niemcy
-
- Kontakt:
Polska - Niemcy
krótko i na temat
Grali jak nigdy, przegrali jak zawsze... :|
Grali jak nigdy, przegrali jak zawsze... :|
http://www.pinkbike.com/photo/877288/
Jak dla mnie Polacy zagrali na dobrym poziomie, tylko nie wiem po jakiego grzyba ta czerwona kartka!!! Cymbał, po co on faulował go? miał żółtą - mógł uważać:( rozumiem że gdyby było zagrożenie bramki ale takowego nei było.
Polacy 0 kondycji, na treningach i spraingach to chyba tylko piwka piją bo dentki z nich były. Fakt sie nabiegali panowie, ale gdybym miał grać za takie pieniądze to chyba bym płuca wypluł:-)
Ogółem mecz dobry, czemu nei zagrali tak z Ekwadorem, teraz to niech chłopaki maja siły na pakowanie walizek :(
A ja jeszcze wierzyłem że coś pogramy na mistrzostwach, ale nie :(
Smutno, ale do trzech razy sztuka nie Japonia i Korea oraz Niemcy. Następnym razem będzie lepiej :)
Polacy 0 kondycji, na treningach i spraingach to chyba tylko piwka piją bo dentki z nich były. Fakt sie nabiegali panowie, ale gdybym miał grać za takie pieniądze to chyba bym płuca wypluł:-)
Ogółem mecz dobry, czemu nei zagrali tak z Ekwadorem, teraz to niech chłopaki maja siły na pakowanie walizek :(
A ja jeszcze wierzyłem że coś pogramy na mistrzostwach, ale nie :(
Smutno, ale do trzech razy sztuka nie Japonia i Korea oraz Niemcy. Następnym razem będzie lepiej :)
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
-
- Kontakt:
Wszystko było widać.
Dwie poprzeczki.
kilka sytuacji w okolicach słupka.
wiele szczęścia mieliśmy.
No a czerwoną kartke dostaliśmy nieco bezmyślnie, bo mająć żółtą trzeba troche na to zwracać uwage..
No i w tej 92. minucie, to ja już nie wiedziałem, co robic.. tyle nerów i strzelić gola w ostatniej minucie.
To tak, jak być czwartym na mecie. :P
Trudno - do trzech razy sztuka :)
Dwie poprzeczki.
kilka sytuacji w okolicach słupka.
wiele szczęścia mieliśmy.
No a czerwoną kartke dostaliśmy nieco bezmyślnie, bo mająć żółtą trzeba troche na to zwracać uwage..
No i w tej 92. minucie, to ja już nie wiedziałem, co robic.. tyle nerów i strzelić gola w ostatniej minucie.
To tak, jak być czwartym na mecie. :P
Trudno - do trzech razy sztuka :)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt:
Ten Janas niezly jest, ma glebokie oczodoly i oczu nie widac. Dzis jak komentowal ten mecz (pierwszy raz w zyciu ogladalem ten sport dluzej niz 10 min. i pierwszy raz w zyciu widzialem tego pana) to myslalem ze padne. Jego parodia ktora widzialem w Szymon Majewski Show mu do piet nie dorasta.
www.trialshop.pl
Gowno a nie grali dobrze , tak nie gra druzna ktora ma calkiem niezly potencjal i dostala sie do finalow mistrzostw...
do 30 minuty cisneli ale co z tego ? zaden , alto zaden ani razu nie zdecydowal sie technicznie probowac chocby ograc kogos i wysunac sie na pozycja , odrazu szukaja kogos komu moga podac.... boja sie ? ryzykuja czegos ? chyba tylko strzelenia bramki lol
koncowka pierwszej polowy juz nie mieli ochoty grac
pan krzynowke dawal dupy ile wlezie
obrona spala ( sytuacja kiedy niemiec zapierdala i wysuwa sie do podania a 2 naszyhc stoi jak kolki byla smieszna , szkoda ze zaden z nich nie pomyslal sie ruszyc lol , to byl jakos 25 minuta mielismy farta bo niemiec w bramke ie trafil.... )
2 polowa to juz klapa totalna , jedynie boruc robil swoje i to bdb , reszta to sobie pileczke kopa i znow ZADEN nie zdecydowal sie chociaz raz spr akcji solowej a mieli okazje !! tylko znow o tylu pilka , do tylu i dupa...
a strata bramki w ostatnie minucie byla juz totalnie zenujaca , nawet jak gra sie w 10 , zawalila obrona po calosci
ja ogolnie wstydze sie ze polska druna pojechala na finaly i tyle , a jak nie wygramy 3 meczu to bedzie juz totalna zenada
do 30 minuty cisneli ale co z tego ? zaden , alto zaden ani razu nie zdecydowal sie technicznie probowac chocby ograc kogos i wysunac sie na pozycja , odrazu szukaja kogos komu moga podac.... boja sie ? ryzykuja czegos ? chyba tylko strzelenia bramki lol
koncowka pierwszej polowy juz nie mieli ochoty grac
pan krzynowke dawal dupy ile wlezie
obrona spala ( sytuacja kiedy niemiec zapierdala i wysuwa sie do podania a 2 naszyhc stoi jak kolki byla smieszna , szkoda ze zaden z nich nie pomyslal sie ruszyc lol , to byl jakos 25 minuta mielismy farta bo niemiec w bramke ie trafil.... )
2 polowa to juz klapa totalna , jedynie boruc robil swoje i to bdb , reszta to sobie pileczke kopa i znow ZADEN nie zdecydowal sie chociaz raz spr akcji solowej a mieli okazje !! tylko znow o tylu pilka , do tylu i dupa...
a strata bramki w ostatnie minucie byla juz totalnie zenujaca , nawet jak gra sie w 10 , zawalila obrona po calosci
ja ogolnie wstydze sie ze polska druna pojechala na finaly i tyle , a jak nie wygramy 3 meczu to bedzie juz totalna zenada
www.mm-foto.pl
chociaz szczerze sie tym nieinteresuje, to obydwa "nasze" mecze na ms były żałosne:
w pierwszym brame na MŚ!! strzela bramkarz przeciwnej drużyny
w drugim dawali pewnie to co mogli, bo niemcy to za mocna druzyna dla nich, przed koncem sobie odpuscili, pewnie myslac, ze nic sie niestanie, a tu **** babki strzelil na choince, żenujace
A janas moglby wreszcie zaczac odrozniac nocnik od talerza!
w pierwszym brame na MŚ!! strzela bramkarz przeciwnej drużyny
w drugim dawali pewnie to co mogli, bo niemcy to za mocna druzyna dla nich, przed koncem sobie odpuscili, pewnie myslac, ze nic sie niestanie, a tu **** babki strzelil na choince, żenujace
A janas moglby wreszcie zaczac odrozniac nocnik od talerza!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
zalozeniem meczu bylo zebysmy zremisowali wiec... niemcy gubili sie gdy atakowalismy.. a janas postawil na obrone... powinien zdiac krzynowka dac brozka i zurawskiego tez,, a nie zdejmowac pana jelenia:) a niemcy wcale lepsi nie byli tylko my im na to pozwolilismy,
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
Janas jest idijota. Jak mozna wykrozystac zmiany minute przed koncem ? Kiedy zawodnicy nie maja sily. Zagralismy najlepszy mecz odkad interesuje sie pika nozna. Soboloewski (ten co mail zolta kartke chbya tak ma na imie) jest swietnym zawodnikiem orbiacym duzo dla zespolu. Ale on zawsze lapie zolta kartke bo gra bardzo agresywnie, duzo sie poswieca i dlatego trzeba bylo go zmienic po zoltej kartce (to czerwona kartke udaremnil dobra kacje szwabow) Mecz przegral trener bedac idijota. Wogole zle taktycznie go rozegral. Mecz byl nie tylko do zremisowania, ale do wygrania. Janas powinien dostac za ten mecz dozywocie, a nie pieniadze ;/ Jednym slowem wielkie brava dla chlopakow bo dali z siebie 110%, a tego ***** janasa trzeba zajebac. Az sie dziwie, ze go kibice albo sami pilkarze nie zajebali. Bo zrobil sobie jaja z ludzi, ktorzy walczyli 90 minut nie majac juz sily przed oczami Europy :(
Ssij pento