Polska - Niemcy

bula-goclaw
Kontakt:

Polska - Niemcy

Post autor: bula-goclaw »

krótko i na temat

Grali jak nigdy, przegrali jak zawsze... :|
http://www.pinkbike.com/photo/877288/
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

dobrze grali, wygral lepszy.
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

janas ty choooju
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
bloszek
Kontakt:

Post autor: bloszek »

Jak dla mnie Polacy zagrali na dobrym poziomie, tylko nie wiem po jakiego grzyba ta czerwona kartka!!! Cymbał, po co on faulował go? miał żółtą - mógł uważać:( rozumiem że gdyby było zagrożenie bramki ale takowego nei było.

Polacy 0 kondycji, na treningach i spraingach to chyba tylko piwka piją bo dentki z nich były. Fakt sie nabiegali panowie, ale gdybym miał grać za takie pieniądze to chyba bym płuca wypluł:-)

Ogółem mecz dobry, czemu nei zagrali tak z Ekwadorem, teraz to niech chłopaki maja siły na pakowanie walizek :(

A ja jeszcze wierzyłem że coś pogramy na mistrzostwach, ale nie :(

Smutno, ale do trzech razy sztuka nie Japonia i Korea oraz Niemcy. Następnym razem będzie lepiej :)
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
Przemooo_DH
Kontakt:

Post autor: Przemooo_DH »

a tak mało brakowało do remisu:/, ale się wkurw**** po tej straconej bramcew doliczonym czasie. a Janas bez komentarza, nawet sie wysłowić nie umie:P
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=106091
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Wydaje mi się, że wynik odzwierciedlał poziom zespołów. Remis byłby juz sukcesem, ale nic, coś pokazali, nie poddali się bez walki...
http://dhcyc.pinkbike.com
Szczep
Kontakt:

Post autor: Szczep »

Wszystko było widać.

Dwie poprzeczki.
kilka sytuacji w okolicach słupka.
wiele szczęścia mieliśmy.

No a czerwoną kartke dostaliśmy nieco bezmyślnie, bo mająć żółtą trzeba troche na to zwracać uwage..

No i w tej 92. minucie, to ja już nie wiedziałem, co robic.. tyle nerów i strzelić gola w ostatniej minucie.

To tak, jak być czwartym na mecie. :P

Trudno - do trzech razy sztuka :)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

to teraz ciekawe co w Afryce pokarzą :/

Mam nadzieje ze tego Zurawskiego niebedzie :/ on tam nic niegra ,tylko wielka gwiazda z niego.
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
hakerjur
Kontakt:

Post autor: hakerjur »

mecz był wyjeb.........ny ale janas pedał wsio spierdolił grali jak nigdy. Nadzwyczaj dobrze
www.adakar.xt.pl www.adakar.fora.pl <== suwalska scena rowerowa
Maniekczki
Kontakt:

Post autor: Maniekczki »

jestem dumny z polski, bo fajnie grali utrzymali remis przez 90 MINUT jak dla mnie spoko i nawet jak przegrali ito jestem z nimi :)
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Ten Janas niezly jest, ma glebokie oczodoly i oczu nie widac. Dzis jak komentowal ten mecz (pierwszy raz w zyciu ogladalem ten sport dluzej niz 10 min. i pierwszy raz w zyciu widzialem tego pana) to myslalem ze padne. Jego parodia ktora widzialem w Szymon Majewski Show mu do piet nie dorasta.
www.trialshop.pl
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

BRWAWA DLA BORUCA ZA PIĘKNĄ OBRONE!!!!!!!!!!!!! BORUC SIEDLCZANIN :D RLZZZZ :D POGOŃ SIEDLCE ;D POOOLSKAAA W PONIEDZIALEK ZEBY TAK ZAGALA TO BEDE W 7 NIEBIE ;D
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

Zurawski zrobil dzisiaj to ostatnio mu najlepiej wychodzi. Stal lub w ostatecznosci chodzil.
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Gowno a nie grali dobrze , tak nie gra druzna ktora ma calkiem niezly potencjal i dostala sie do finalow mistrzostw...

do 30 minuty cisneli ale co z tego ? zaden , alto zaden ani razu nie zdecydowal sie technicznie probowac chocby ograc kogos i wysunac sie na pozycja , odrazu szukaja kogos komu moga podac.... boja sie ? ryzykuja czegos ? chyba tylko strzelenia bramki lol

koncowka pierwszej polowy juz nie mieli ochoty grac

pan krzynowke dawal dupy ile wlezie

obrona spala ( sytuacja kiedy niemiec zapierdala i wysuwa sie do podania a 2 naszyhc stoi jak kolki byla smieszna , szkoda ze zaden z nich nie pomyslal sie ruszyc lol , to byl jakos 25 minuta mielismy farta bo niemiec w bramke ie trafil.... )

2 polowa to juz klapa totalna , jedynie boruc robil swoje i to bdb , reszta to sobie pileczke kopa i znow ZADEN nie zdecydowal sie chociaz raz spr akcji solowej a mieli okazje !! tylko znow o tylu pilka , do tylu i dupa...

a strata bramki w ostatnie minucie byla juz totalnie zenujaca , nawet jak gra sie w 10 , zawalila obrona po calosci

ja ogolnie wstydze sie ze polska druna pojechala na finaly i tyle , a jak nie wygramy 3 meczu to bedzie juz totalna zenada
www.mm-foto.pl
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

chociaz szczerze sie tym nieinteresuje, to obydwa "nasze" mecze na ms były żałosne:
w pierwszym brame na MŚ!! strzela bramkarz przeciwnej drużyny
w drugim dawali pewnie to co mogli, bo niemcy to za mocna druzyna dla nich, przed koncem sobie odpuscili, pewnie myslac, ze nic sie niestanie, a tu **** babki strzelil na choince, żenujace
A janas moglby wreszcie zaczac odrozniac nocnik od talerza!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

zalozeniem meczu bylo zebysmy zremisowali wiec... niemcy gubili sie gdy atakowalismy.. a janas postawil na obrone... powinien zdiac krzynowka dac brozka i zurawskiego tez,, a nie zdejmowac pana jelenia:) a niemcy wcale lepsi nie byli tylko my im na to pozwolilismy,
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Janas jest idijota. Jak mozna wykrozystac zmiany minute przed koncem ? Kiedy zawodnicy nie maja sily. Zagralismy najlepszy mecz odkad interesuje sie pika nozna. Soboloewski (ten co mail zolta kartke chbya tak ma na imie) jest swietnym zawodnikiem orbiacym duzo dla zespolu. Ale on zawsze lapie zolta kartke bo gra bardzo agresywnie, duzo sie poswieca i dlatego trzeba bylo go zmienic po zoltej kartce (to czerwona kartke udaremnil dobra kacje szwabow) Mecz przegral trener bedac idijota. Wogole zle taktycznie go rozegral. Mecz byl nie tylko do zremisowania, ale do wygrania. Janas powinien dostac za ten mecz dozywocie, a nie pieniadze ;/ Jednym slowem wielkie brava dla chlopakow bo dali z siebie 110%, a tego ***** janasa trzeba zajebac. Az sie dziwie, ze go kibice albo sami pilkarze nie zajebali. Bo zrobil sobie jaja z ludzi, ktorzy walczyli 90 minut nie majac juz sily przed oczami Europy :(
Ssij pento
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

mam pytanie czemy w drugiej polowie nie zagralismy np ustawieniem 4:3:3 albo 3:4:3 lub 3:5:2??!! niemcy nie wiedzieli co robic kiedy atakowalismy (albo przynajmniej bylismy w szybkiej kontrze).
"Words of wisdom - Full Face helmet"
cyc

Post autor: cyc »

iceman to pytanie chyba do janasa..
ODPOWIEDZ