NorthShore (NS) Core
NorthShore (NS) Core
Zapewne widzieliscie tego bike'a, myslicie ze to dobra inwestycja? Czy lepiej poskladac cos samemu (mysle nad dunconem pitbull + sztywny widelec i na razie wychodzi mi z cena jakos 3700)
http://www.nsbikes.pl/CORE.html
(dla nieuprzejmych :D - uzylem opcji szukaj "ns core" i nic nie bylo, wiec zakladam topic)
http://www.nsbikes.pl/CORE.html
(dla nieuprzejmych :D - uzylem opcji szukaj "ns core" i nic nie bylo, wiec zakladam topic)
hardcore musi byc!
-
- Kontakt:
w core2 tylko hamulce lepsze (na tym mi mniej zalezy - pozniej zawsze moge wymienic w core1) no i amor na sztywna os... co do tego to nie mam pojecia, ale stawiam ze predzej zlamie sie ten amor gdzies przy koronie niz peknie os, takze chyba biore CORE (jedynke) :]
Probowalem cos poszukac o amorku, tutaj na dh-zone w sprzetowni dobre opinie, tylko ze malo ich :] Generalnie mam nadzieje ze troche pojezdze zanim sie rozpieprzy :P Katowac az tak to go nie bede, na hopy mi w sumie nie spieszno :]
Probowalem cos poszukac o amorku, tutaj na dh-zone w sprzetowni dobre opinie, tylko ze malo ich :] Generalnie mam nadzieje ze troche pojezdze zanim sie rozpieprzy :P Katowac az tak to go nie bede, na hopy mi w sumie nie spieszno :]
hardcore musi byc!
sztywna oś, wpływa na trwałość amortyzatora, nadaje mu dodatkowej sztywności, więc zmęczenie materiału (co jest przyczyną pękania amorów) następuje w mniejszym stopniu. Generalnie wszystko zależy co robisz na rowerze oraz ile ważysz.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
waze okolo 65kilo, a jazda to street, dual, no i okazjonalnie hopy (o to sie boje najbardziej, bo slyszalem jak mozna sobie spieprzyc sprzet jednym nieudanym ladowaniem - a to mi sie zapewne bedzie czasem przytrafialo, jezeli przyjdzie mi do glowy latanie :))Daniel pisze:Generalnie wszystko zależy co robisz na rowerze oraz ile ważysz.
Zdecydowalem sie w kazdym razie i (mam nadzieje) na weekend, a najpozniej w przyszlym tygodniu bike bedzie juz u mnie ^^
hardcore musi byc!
Ja właśnie się do tego rowerka przymieżam... NS Core... Jestem dopiero początkującym, coś tam umiem, ale wiecie... chcem mieć dobry rowerek, wytrzymały. Tak żeby był na streeta, dirta i żebym się też mógł na nim czegość nauczyć... Różne opinie o Core słyszałem i teraz ma mętlik w głowie... Bo nie chcę narazie składać rowera. A bardzo ten rower mnie kusi :)