NorthShore (NS) Core

wtk
Kontakt:

NorthShore (NS) Core

Post autor: wtk »

Zapewne widzieliscie tego bike'a, myslicie ze to dobra inwestycja? Czy lepiej poskladac cos samemu (mysle nad dunconem pitbull + sztywny widelec i na razie wychodzi mi z cena jakos 3700)
http://www.nsbikes.pl/CORE.html

(dla nieuprzejmych :D - uzylem opcji szukaj "ns core" i nic nie bylo, wiec zakladam topic)
hardcore musi byc!
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

Fajna maszynka, o wiele bardziej bym wolał ns od pibull'a, moze tylko amor zmienic na cos innego... Ludzie z NS wiedza co robia...
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

3700... Za 3990 chyba jest już Core2 ze sztywną osią i hydrauliką, dobrze mówie? A rowerek giteśny...

pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
tadzio-krk
Kontakt:

Post autor: tadzio-krk »

wier ten rower bo zajebisty :) za ta cene nic lepszego nie bedzie.. ale tak jak mowie poldekc moze dozpierac lepiej do CORE2 ?
wtk
Kontakt:

w core2 tylko hamulce lepsze (na tym mi mniej zalezy - pozniej zawsze moge wymienic w core1) no i amor na sztywna os... co do tego to nie mam pojecia, ale stawiam ze predzej zlamie sie ten amor gdzies przy koronie niz peknie os, takze chyba biore CORE (jedynke) :]

Probowalem cos poszukac o amorku, tutaj na dh-zone w sprzetowni dobre opinie, tylko ze malo ich :] Generalnie mam nadzieje ze troche pojezdze zanim sie rozpieprzy :P Katowac az tak to go nie bede, na hopy mi w sumie nie spieszno :]
hardcore musi byc!
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

Amorek w core2 na 100% ma sztywną oś bo tak pisze w paru miejscach i na paru stronach, na których raczej wiedzą co piszą... Poza tym pracuje nawet nienajgorzej , wiem, bo kolega ma to u siebie.

pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
ŚwierQ
Kontakt:

Post autor: ŚwierQ »

mysle ze za 3200 nic lepszego nie kupisz.... sam biore te opcje pod uwage ;)
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

sztywna oś, wpływa na trwałość amortyzatora, nadaje mu dodatkowej sztywności, więc zmęczenie materiału (co jest przyczyną pękania amorów) następuje w mniejszym stopniu. Generalnie wszystko zależy co robisz na rowerze oraz ile ważysz.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
wtk
Kontakt:

Daniel pisze:Generalnie wszystko zależy co robisz na rowerze oraz ile ważysz.
waze okolo 65kilo, a jazda to street, dual, no i okazjonalnie hopy (o to sie boje najbardziej, bo slyszalem jak mozna sobie spieprzyc sprzet jednym nieudanym ladowaniem - a to mi sie zapewne bedzie czasem przytrafialo, jezeli przyjdzie mi do glowy latanie :))

Zdecydowalem sie w kazdym razie i (mam nadzieje) na weekend, a najpozniej w przyszlym tygodniu bike bedzie juz u mnie ^^
hardcore musi byc!
Dragonek
Kontakt:

Post autor: Dragonek »

Ja właśnie się do tego rowerka przymieżam... NS Core... Jestem dopiero początkującym, coś tam umiem, ale wiecie... chcem mieć dobry rowerek, wytrzymały. Tak żeby był na streeta, dirta i żebym się też mógł na nim czegość nauczyć... Różne opinie o Core słyszałem i teraz ma mętlik w głowie... Bo nie chcę narazie składać rowera. A bardzo ten rower mnie kusi :)
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Dragonek jak chcesz rower na street i dirt to wez metropolis. Core jest zupelnie do czego innego.
Ssij pento
ODPOWIEDZ