ej ludziska mam problem - robie 180 ( nie z hamulcem-nie piwot) z normalnego hopa, tzn z 2 kół, i kiedy wbijam się potem na tylne koło żeby dokręcić kolejne 180(razem 360:)moja dośc zrąbana opona (duro) wygina się tak do połowy, prawie wyskakuje z obręczy(s type) skutecznie uniemozliwiając mi zrobienie kolejnego obrotu... jak zrobić te 180 drugie...
ciśnienie w kole? hmm około 2,2atmosfery... czy jakoś tam.
pomóżcie, nie wiem od czego to zależy a uparłem się na ten trick...
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
najlepiej spróbuj z krawęznia.................mocno wyrwij i tyle:D ja mam tioge i mavica d521 i robie to i nie mam zadnych trudności..........dopompuj sobie powietrza!!
andrut.. moj qmpel mial duro wazyl 60 kg.. i przy abucabie i 2.5 atmosferze opona walzila prawie do obreczy!! nie mowiac juz o schodach... jak zjezdzal to samo!
ja mam Kende K - Rad powietrza ok 3,5 - 4,5 atmosfery i robi sie ten trik zajebiście opona nie wchodzi w obręcz ani nie s.pierdal.a na boki
Tylko jężeli zmienisz na tą opone to musisz założyć dwie dentki na siebie bo brzy abubace ci dobije i sie przebije ja tak miałem ale jak zrobiłem patent z dentka to już nie pamiętam jak sie dentke wymienia ;P
Pozdro i powodzenia w nauce triku
ja robie na duro i dx32...robie z bunnego 180 i nastepne 180 tez wyskakuje i dokrecam w powietrzu, nie robie tego tak jakby na ziemi. bez klopotu zwijajacej sie opony..
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647