Sign Białystok

antysys
Kontakt:

Sign Białystok

Post autor: antysys »

dzis 16.06.2006 ukradziono mi z piwnicy rower:/
byl to custom na ramie kross sign 14

rama: kross sign 14' czarny mat
amortyzator: rst gila
kola: przod alexrims dp 20, tyl supra mt oba 26'
hamulec przod: grimeca sysem 4 - hydromechaniczny z adapterem amoeba i tarcza 180mm
tyl: v-break
mostek: uno
kierownica: acor dh
sztyca: kaloy
stery: neco
korba lanhang 38z

fota: http://www.janiak.w.tkb.pl/bike.jpg -na zdjeciu ma inny hamulec z przodu i korbe.. reszta sie zgadza.
nr. tel 509 048 250 gg 1064444 mail ksytop@o2.pl
tadzio-krk
Kontakt:

Post autor: tadzio-krk »

wspolczuje, a bylo duzo razy mowione, nie trzymac w piwnicy :x bede lookal chodz watpie zeby do krk zawedrowal.
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Jak bedzie w Olecku albo w Ełku sie pojawi to damy znać. Przykra sprawa, zreszta jak kazde "zlodziejstwo"...
antysys
Kontakt:

Post autor: antysys »

podobno w tamtym roku rower z bialego w szczecinie znalezli:/ dopuki cie nie okradna zyjesz w przeswiadczeniu ze 'to spokojna okolica' i nikt nic ci z piwnicy nie wyniesie:/ za glupote sie placi...
ziele
Kontakt:

Post autor: ziele »

kiepska sprawa..mi tez juz skradziono 2 moje rower i jeden taty;p teraz juz trzymam w pokoju mojego UMF'a;p przynajmniej spie po nocach spokojnie..moje 2 bik'a do dzis sie nie znalazly..a minelo juz kilka lat. ale to nieznaczy ze twoj sie nie znajdzie..
][)) ][_][ \\// ([]) ][_,
cyc_ling
Kontakt:

Post autor: cyc_ling »

No to wiecej osob w bialym bedzie sie teraz rozglodac. A tak pozatym to chyba nigdy Cie niewidzialem ...
No coz ale jak zobaczymy rowerek to moze bedzie to dobra okazja zeby dac wpierdol jakiemus dresowi zjebowi.
wspólczóje bo mnie sama mysl o tym ze by mi mogli rower ukrasc paralizuje
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Heh ja te niestety trzymam bike w piwnicy bo nie mam mozliwosci trzymania w domu. I co mam zrobic? Nie objezdajcie kogos za takiec cos...
Ssij pento
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Sulring, zgadzam sie. Na czwarte pietro do mieszkania a wktorym sama rodzina sie miesci na styk to ciezko rower jeszcze wwalic. Ale piwnice mozna dobrze zabezpieczyc :)

PS: [offtopic) Wczoraj mi z nocy ukradli ŁÓDKĘ (plastikowa) z jeziora - była przypięta łańcuchem grubym - przecieli - ale jak liczylem to w 13 miejscach probowali. I to podobno (podslyszane na policji) ze to ktos kradnie łódki masowo z jeziora... Także jak złodziej chce to zawsze ukradnie i wszystko. Paranoja. [/offtopic]
freed
Kontakt:

Post autor: freed »

Ja też mieszkam w bloku,ale mam to szczęście,że rodzice nie kupili małego mieszkania.... no stary ... masz niezłego pecha,współczuję, ja bym się załamał,gdyby gwizdneli mi mój rower,na który oszczędzałem cały rok...:) Trzymaj się, może się uda:)
Ride 4 Fun ! Biatch !
ODPOWIEDZ