Sign Białystok
Sign Białystok
dzis 16.06.2006 ukradziono mi z piwnicy rower:/
byl to custom na ramie kross sign 14
rama: kross sign 14' czarny mat
amortyzator: rst gila
kola: przod alexrims dp 20, tyl supra mt oba 26'
hamulec przod: grimeca sysem 4 - hydromechaniczny z adapterem amoeba i tarcza 180mm
tyl: v-break
mostek: uno
kierownica: acor dh
sztyca: kaloy
stery: neco
korba lanhang 38z
fota: http://www.janiak.w.tkb.pl/bike.jpg -na zdjeciu ma inny hamulec z przodu i korbe.. reszta sie zgadza.
nr. tel 509 048 250 gg 1064444 mail ksytop@o2.pl
byl to custom na ramie kross sign 14
rama: kross sign 14' czarny mat
amortyzator: rst gila
kola: przod alexrims dp 20, tyl supra mt oba 26'
hamulec przod: grimeca sysem 4 - hydromechaniczny z adapterem amoeba i tarcza 180mm
tyl: v-break
mostek: uno
kierownica: acor dh
sztyca: kaloy
stery: neco
korba lanhang 38z
fota: http://www.janiak.w.tkb.pl/bike.jpg -na zdjeciu ma inny hamulec z przodu i korbe.. reszta sie zgadza.
nr. tel 509 048 250 gg 1064444 mail ksytop@o2.pl
-
- Kontakt:
Sulring, zgadzam sie. Na czwarte pietro do mieszkania a wktorym sama rodzina sie miesci na styk to ciezko rower jeszcze wwalic. Ale piwnice mozna dobrze zabezpieczyc :)
PS: [offtopic) Wczoraj mi z nocy ukradli ŁÓDKĘ (plastikowa) z jeziora - była przypięta łańcuchem grubym - przecieli - ale jak liczylem to w 13 miejscach probowali. I to podobno (podslyszane na policji) ze to ktos kradnie łódki masowo z jeziora... Także jak złodziej chce to zawsze ukradnie i wszystko. Paranoja. [/offtopic]
PS: [offtopic) Wczoraj mi z nocy ukradli ŁÓDKĘ (plastikowa) z jeziora - była przypięta łańcuchem grubym - przecieli - ale jak liczylem to w 13 miejscach probowali. I to podobno (podslyszane na policji) ze to ktos kradnie łódki masowo z jeziora... Także jak złodziej chce to zawsze ukradnie i wszystko. Paranoja. [/offtopic]