Street Czy Jump
Street Czy Jump
Tak Jak W Temacie Doradzcie Mi Co Lepiej Kupic Destroyera Streeta Czu Jumpa Z Góry Dzieki Pozdro
sam mam jumpa i zdecydowałem sie ze wzgledu na dobre wyknanie i silne wzmocnienia rama naprawde warta kupna...a co do street hmm...tez bardzo dobra jednak z tych dwoch wybrał bym jeszcze raz jumpa 2006...ze wzgledu na cene i zastosowanie zarowno w streecie i dircie jak z reszta jest napisane w opisie ramy pozdro...
niech moc bedzie z toba .::26'::.
wcale nie kosmetyczne bo tylny trojkat w jumpie jest o 2cm dluzszy. mam jumpa i wole go z tego wlasnie powodu, bo jest stabilniejszy w locie i w jezdzie, a wyrywa sie i tak latwo
(mam piaste przesunieta na sam koniec hakow, i do tego singla z idealnie napietym lancuchem :) tylko ze musze blat odkrecac przy łataniu detki, ale mi to nie przeszkadza)
(mam piaste przesunieta na sam koniec hakow, i do tego singla z idealnie napietym lancuchem :) tylko ze musze blat odkrecac przy łataniu detki, ale mi to nie przeszkadza)
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl