Nie kupujcie u barteczek2004

lankru
Kontakt:

Nie kupujcie u barteczek2004

Post autor: lankru »

Witam.

Napisze to w formie prosby/apelu:
Wylicytowalem rame u tego typa(streetlegal, subaru 05), rama miala byc w idealnym stanie, lekkie zadrapania na tylnym widelcu od lancucha. Mysle sobie spoko, biore tym bardziej ze dodaje stery na maszynach. Wygralem aukcje za 700zl. Czekam na paczke pol tygodnia po wplacie hajsu na konto i dostaje maila:
"Treść wiadomości:
Witam napisze w skrucie lipna sprawa wyszła :) mama pomyliła nadawce i adresata i napisała w adresacie mnie :) i paczka doszła do mnie zaraz wysyłam rame gratisowo dostaniesz łancuch zajebisty !! Pozdrawiam i soorry za problemy"
Na poczatku mysle sobie: typ ma 135 komentarzy i mama wysyla za niego rame :o No ale spoko, poczekam, w koncu dostane lancuch. Przyszla rama, lancuch zalozony w ramie. Podejrzewam ze typ nie mial skuwacza a chcial na ramie jeszcze pojezdzic wiec wyslal pozniej i nie zdjal lancucha bo poprostu nie mial czym. Ogladam rame i ku mojemu zaskoczeniu jest calutka poobdzierana, ma glebokie, wielkie obdrapania na duzej powierzni conajmniej w kilku miejsacach o ktorych w aukcji nie bylo mowy. Dobrze rozumiem ze rama moze byc poobdzierana ale chodzi o to ze mogl o tym napisac to bym tyle nie dal za nia bo moglem kupic Sl 06 w podobnej cenie. Ja wystawilem dla niego neutralny komentarz choc moglem wystawic negatywa a on nie wiem czemu wystawia mi neutralny komentarz o tresci: ok.

Nie polecam tego typa poniewaz w komentarzach widzialem podobna sytuacje: mama zle podpisala i paczka znow doszla do mnie:/

Uwazajcie na niego
Pozdrawiam
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

no faktyczne, jezeli ramka odrapana to zachowal sie szczeniacko i nieżetelnie... ale jezeli rama technicznie jest sprawana to sie nie przejmuj tym bardzo:)
Gorzej jak by byla pokrzywiona czy cos... wtedy sie do chlopa przejedz, albo zglos do allegro... sa rozne sposoby 100x maglowane na forum:)
www.feel-free.pl
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

ciekaWe czy mama chociaz prowizje pobiera;D
lankru
Kontakt:

yasiuuujasne, zgadzam sie z Toba jednak jak kupujesz jakis przedmiot uzyweany to zalezy Ci na tym zeby on byl zgodny z opisem, jezeli bylo napisane : rama w idealnym stanie, lekkie otarcia od lancucha to bierzesz to pod uwage ale nic wiecej a jak dostajesz rame i sie okazuje ze ma ona o kilka wiecej zadrapan i to takich porzadnych to wkurza to czlowieka:/ zebym wiedzial ze rama jest w takim stanie na pewno nie licytowalbym do takiej ceny

mikaelmasz racje, ciekawe:D
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

no przykra sprawa...
jednym slowem zostales oszukany
madthumb
Kontakt:

Post autor: madthumb »

slowem:
jeBac barteczka2004 jebanego cwaniaczka
partner in performance
Szułff
Kontakt:

Post autor: Szułff »

lankruJa wiem o jaka licytacje chodzi sam te rame licytowalem ale dale sobie spokoj na 550 czy 600zl fart mialem-ale jednak Twoim kosztem
A u Barteczka2004 nie kupujcie
A trzeba bylo brac tego drugiego Sl 06 lepsza oferta moim zdaniem byla o ile sie nie myle
Dh-zone siuski...
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Banda złodzieji polskich decydentow ;D
lankru
Kontakt:

madthumb:D
Szułffno niby moglem wziac tego sl 06 ale mial male wgniecenie na gornej rurze a ta rama nie miala takowego uszkodzenia, to bylo glownym powodem dla ktorego wolalem wziac ta rame

Hopedokladnie tak
ElTorro
Kontakt:

Post autor: ElTorro »

lankru oszukali cię! i jak mowił Hope banda złodziei polskich decydentów

kurwy ******
Pozytyw. :. zią .:.

http://tnij.org/torro
FR-SHOP
Kontakt:

Post autor: FR-SHOP »

eeeee zle zrobiles mogles powiedziec muz e ma ci odac kase lub cos takiego policja jest itp
Pawco
Kontakt:

Post autor: Pawco »

Ja bym do niego pojecha jebna go rama w czolo zajebal swoje siano +koszty dojazdu a na koncu jeszcze bym mu wpierdolil za oszustwa!!
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

no i właśnie dlatego nie kupuje rzeczy używanych...

hehe, ale apropos sytuacji z mamą... kiedyś miałem taką opcje ;]
spieszyłem się do pracy a zależało mi na szybkim nadaniu paczek więc poprosiłem o to swoją starszą. kilka dni później dostaje maile od kupujacych "co tak długo", itp. A co się okazało...dostaje 4 awiza na paczki które "wysłałem" sam sobie z adresu tamtych gości ponieważ mama się walnęła i wypisała odwrotnie potwierdzenia nadania ;D

także zdarza sie ;P i nie objezdzać mojej mamusi prosze ;)
ŚwierQ
Kontakt:

Post autor: ŚwierQ »

konexmoja mama tez wysylala destroyera jak sprzedałem :P ale moja sie nie pomysliła :D
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
lankru
Kontakt:

konexnie najezdzam na mame tylko chodzilo mi o to, ze widzialem w jego negatywach ze juz podobna sytuacja miala miejsce, wnioskuuje z tego ze ma glupia matke :o nie ublizajac nikomu albo poprostu ktos tu cos kreci

Pawcotez tak myslalem ale mieszka zbyt daleko, rownie dobrze moglbym pojechac i go nie znalezc i nie mialbym zwrotu tylko ponioslbym jeszce inne koszty :/
wojtek.f
Kontakt:

Post autor: wojtek.f »

było poprosić o ESCROW i bys wiedzial co kupujesz. jakby bylo jak w opisie to by dostal kase.. nalezal sie NEGATYW - jestes niezadowolony. neutralny wystawia sie jesli przedmiot byl taki jak opisywal allegrowicz ale nie cieszy cie, nie spelnia oczekiwan.
ODPOWIEDZ