KONIEC NS streetlegal
KONIEC NS streetlegal
chce sobie kupic streetlegala, pisze do 7anna a tu ****, streetlegali nie ma i NIE BEDA PRODUKOWANE.
zapewne dlatego ze suburban przejal role streetlegala, nie da sie go zniszczyc w streecie i do tego jest leciutki, pod maly widelec i bardzo krotki. i jest wieksze zapotrzebowanie na krotkie ramy wiec ludzie i tak doplaca te 2 stowy :)
ale troche niefajnie bo chcialem miec rame o do ktorej bede mial pewnosc ze nigdy nic jej sie nie stanie chocbym przeskoczyl ladowanie dirta o 3m wybiciu :) i chcialem tez zalozyc korbe i piaste bmx a tu kiszka...
zapewne dlatego ze suburban przejal role streetlegala, nie da sie go zniszczyc w streecie i do tego jest leciutki, pod maly widelec i bardzo krotki. i jest wieksze zapotrzebowanie na krotkie ramy wiec ludzie i tak doplaca te 2 stowy :)
ale troche niefajnie bo chcialem miec rame o do ktorej bede mial pewnosc ze nigdy nic jej sie nie stanie chocbym przeskoczyl ladowanie dirta o 3m wybiciu :) i chcialem tez zalozyc korbe i piaste bmx a tu kiszka...
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
szkoda, jezeli to prawda, to bedzie niemilo dla tych, co chca miec bezobsługowy, mocny czołg na wszystko. su cieniowany jak puszka niestety, trudno rozwalic od jazdy, ale raz upadnie wycieniowanym kawalkiem na kant/rail itp i mamy bule, sl nowsze to asmo, ale troche lepiej, za to starsze ns niedo zajebania
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Re: KONIEC NS streetlegal
o kurde ale ciota "nie da sie go zniszczyc w streecie" buahahahaha! o ja jebie!bodziek pisze:...zapewne dlatego ze suburban przejal role streetlegala, nie da sie go zniszczyc w streecie i do tego jest leciutki...
20 inches isn't a crime
-
- Kontakt:
dzikus wam zrobi nastepce streetlegala ;p
pozatym nie dziwne, coraz mniej osob chce korby bmx usa bb i paisty 14mm
taki rzeznik erernes potrzebuje, kilku jego pokroju tez, ale reszta woli leciurtkie streetmachiny 10mm osie euro, super slim super lajt.
po prostu streetlegal przestal sie sprzedawac ;p
pozatym nie dziwne, coraz mniej osob chce korby bmx usa bb i paisty 14mm
taki rzeznik erernes potrzebuje, kilku jego pokroju tez, ale reszta woli leciurtkie streetmachiny 10mm osie euro, super slim super lajt.
po prostu streetlegal przestal sie sprzedawac ;p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt