Boxxer 02 zapytanie ?
Boxxer 02 zapytanie ?
wie ktos moze cos na temat tego boxxera z 2002 roku chcialbym sie dowiedziec onim jak najwiecej poniewaz chce sie zamienic amor za amor ja mam Marzocchi Z1 FR3 z 2005r i koles mi daje wlasnie tego boxxera 2002 moze ktos mi doradzi czy wogule sie oplaca ? bo niewiem nic o tych boxxerach z tego rocznika ?
co maja wspolnego slizgi z tlumikami chlopie? a to moze wskazywac na to ze byl rozjebany mocno, a w dodatku normalne ze powymienbial tamte rzeczy bo tlumniki kosztuja po 300 zł za sztuke ( jesli wogole mozna je dostac) Na pewno amor chodzi lepiej od z1, ma te 180 mm skoku, moj mimo tego ze w tragicznym stanie pare razy mi dupsko uratowal, mimo walnietego tlumienia lata i jezdzi mi sie b dobrze
no napewno niesprawdze czy wszystko jest sprawne w tym boxxeze bo koles daleko mieszka a slizgi wymienial bo stare mu sie zatarly czy cos takiego z tego co twierdzil koles to nic niecieknie nigdzie i mowil ze tlumiki ma takie sam jak w boxxeze wc niewiem czy to prawda bo sie nieznam a moze wiesz ile taki boxxer jes warty ?
nie duzo. Ja mam world cupa ( dosc skatowany egzemplarz) i nie chcialbym za niego wiecej niz 700 zł, a jak tamten jest w naprawde super stanie, a nie jest to wc to chciej 800-900 zł i ANI grosza wiecej:) to juz jest staroc, brutalna prawda. Z tym ze to sa takie roczniki jak w marcokach, 997-002 najlepsze w histori:)
no ten boxxer kolesia troche swoje pzeszedl bo ma nieorginalny lakier brak orginalnych naklejek i jest otarty teflon na lewej goleni od tych zatartych slizgow wiec niewiem czy mi sie wlasnie oplaca zamieniac bo ja mam swojego marcoka w idealnym stanie na gwarancji i z pudlem kurde niewiem czy sie zamieniac ?
a nie lepiej sprzedac tego marcoka(jak mowisz ze w idealnym stanie to roszke za nigo wezmiesz) i qpic takeigo boxxera w lepszym stanie?;o
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
za 1000 pln tutaj masz boxxer race 2003
http://www.mud-brothers.com/sklep/amory.htm
http://www.mud-brothers.com/sklep/amory.htm