destroyer jump vs dc pussy
destroyer jump vs dc pussy
elo słuchajcie mam problem pod koniec miesiąca kupuje nową ramke bede mial okolo 1000 zł i mam pytanie czy opłaca się inwestować w pussy czy moze lepiej kupić tańszego destroyera ? czy odczuje dużą roznice w jeździe ? Jak z wytrzymałością i dokładnością spawania w destroyerze bo rozumiem ze dc bedzie za taką cene dobrze pospawana. Podajcie mi sensowne argumenty co do kupna pussy zamiast tansziego destroyera jumpa
-
- Kontakt:
ja mam pussy i jest w cipke zajebiscie mi sie jeździ.... a destro ma tez kilku moich kumpli i 2 chyba pekły na spawie tam gdzie sie łączy głowka z dolną rurą ale chyba na gwarze jednego wymienili o drugim nie wiem... nie jeźzilem na destro... ale na pussy tak wiec jaka róznica to nie wiem ale pussy bedzie mocniejsza i napewno wytrzyma wicej niz destro
www.nsbikes.pl tam looknij polecam metropolis i suba Streetlegal taka se znosna nawet A jesli FR to BITCH:D Polecam pussy sam na nia zbieram jesli nie kupie aganga to biore pussy
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
-
- Kontakt:
Johny GT-------ma racje porównanie tych ram jest bez sensu!!! dlatego bo to są ramy w tak róznych cenach, więc wytrzymałość i wykonanie tez jest inne,proporcjonalne do ceny. ale ja tak naprawdee wziołbym coś z NSa bo są zajebiste:))) mimo że mam destryera jumpa! a jesli komuś destr. peka pod główka to trzeba było doplacić 20 zł i by do spawali guuset, jak tam mam i skacze na płaskie na sztywniaku.Wsżysko sie trzyma :)
WETO SRETO
wykonanie wcale nie jest proporcjonalne do ceny, bo mam destroyera i jezdzilem na pussy, pussy jest moze o 50% lepiej wykonana. jestli chodzi o geo to jest minimalnie krotsza, dla mnie troche za krotka bo jestem dysyc wysoki, poza tym geo bardzo podobne. a cena pussy jest 2,5 x wieksza niz destroyera.
jednak jakbym jezdzil tylko stricte street i dirt i mial 1000 zl na sama rame i zadnych innych wydatkow to kupilbym pussy :) moze kiedys :)
wykonanie wcale nie jest proporcjonalne do ceny, bo mam destroyera i jezdzilem na pussy, pussy jest moze o 50% lepiej wykonana. jestli chodzi o geo to jest minimalnie krotsza, dla mnie troche za krotka bo jestem dysyc wysoki, poza tym geo bardzo podobne. a cena pussy jest 2,5 x wieksza niz destroyera.
jednak jakbym jezdzil tylko stricte street i dirt i mial 1000 zl na sama rame i zadnych innych wydatkow to kupilbym pussy :) moze kiedys :)
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl