Co sie sta0 z bikerami??

Szułff
Kontakt:

Co sie sta0 z bikerami??

Post autor: Szułff »

Witam pytanie jakie zadaje Wam bikerzy jest z pozoru dosyc proste...
Otoz chodzi mi o to co sie sta0 z "ludzmi jezdzacymi" ze nagle kazdy chce miec NS'a??
Wiadomo Polska firma a rodzimy przemysl trzeba wspierac. Wiadomo cr-mo ale sa tez inne materialy, a i inne firmy produkujace cr-mo.
Dlaczego nikt nie kupuje zarabistych aluminiowek tylko kazdy NS'a
Czekam na Wasze opinie na ten temat...
Dh-zone siuski...
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

ludziom to się nudzi...,

poprostu ramki ns dają pozorną bądz nie pozorną (sam nie testowałem więc nie wiem) gwarancję niezniszczalności, są idealne w stosunku jakości do ceny, a geometria itp. są dobrane idealnie (duzo ram alu nie dje gwary na 2półke..), ludzie poprostu moze chcą miec pewnośc że nie ładują pieniedzy w błotko i po paru latach jazdy po pierwsze rama bedzie cała a po drugie będzie mozna ją bez strachu sprzedać...no i w dodatku polski produkt:p
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

HMm bo nie ma zajebistych aluminiowych ram. :) Znajdz mi rame alu poziome haki i tyl 380 do streetu. Kora wytrzma grindy pega itp? To wtedy kupie allu ( A i ma wazyc tyle co pussy czy streelegal. ps: ja np nie chce ns tylko dc pussy ;]
Ssij pento
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

ja mam pussy i nie zamienil bym sie na zadnego NS'a

Do streetu cro mo lepsze bo na boki pracuje a nie peka.
Sulring
Kontakt:

No ja osobiscie wspieram polska manufaktore :d I mam juz 3 destroyera ;]
Ssij pento
MRN
Kontakt:

Post autor: MRN »

ja mam NS Metropolis i nie narzekam. Jeżdzi się super a i za 2500pln nie złożyłbym nic lepszego. Więć raczej ludzie kieruja sie tym żę NS ma dobry stosunek jakość = cena
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

bo cro mo ramki sa dobre do streetu a na street jest moda mialem juz w **** cro mo ram w rowerze i powiem ze sa sporo lepsze pod wzgledem tlumienia drgan boczny jakby ... przy 180 na przyklad alu czesto peka stal to wytlumi i nie bedzie sladu
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
cyc_ling
Kontakt:

Post autor: cyc_ling »

Ja tam nigdy niechcialem NSa ;p I nigdy bym nie kupil zadnego po tym jak widzialem 3 (wystarczylo) koslawce z czego jedna nowka w ktora sie wgniatala jak pojebana. Ja mam aluminiowa rame ale z forum wnioskuje ze wadliwą niestety bo moja niepeka i raczej niezamierza latwo peknac choc wszystkim tak alu peka (lol). I tak pozatym moja ramka wazy 1.9kg i watpie zeby jakakolwiek stalowa osiognela tak niska wage. Jednak musze przyznac ze moja ramka ma pionowe haki... Choc ja i tak uzywam przezutki tylnej i nigdy niezaloze singla no chyba ze se bmxa kupie ;p
P.S. Sama nazwa NS mowi ze na tych ramach sie Nie Skacze
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

Heh, śmieszna wypowiedź, ale czytaj to co piszą inni i nie zgaduj co napisali bo NT Nie Trafiłeś! twoja wypowiedź jest idiotyczna!
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

kazdy jezdzi na tym co lubi ja lubi ei cromo i aluminium.........

DEBILNY TEMAT DEBILNYDEBILNYDEBILNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
TylerDurden
Kontakt:

Post autor: TylerDurden »

Sulring
hmmm.. Le TOy 3, 4? tylko cena zabija.. dlatego lepsze cr-mo:)
co do NS .. wszysscy je chcą.. bo nikt nie słyszął zęby cośsie z nimi działo.. nic nie pękaja nie łamiasie.. wrecz ideały.. cena? idealna jak za te cuda.. sam mam streetlegala i nie moge o nim nic zęłgo powiedzeić.. no moze brakuje mu tylko tych wspewek do grindów które ma pussy.. ale napewno w modelu 2007 juzbezie ta modernizacja;)
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
Sulring
Kontakt:

TylerDurden 2007 ma nie byc streetlegala, ktos pisal na forum. Hmm te le Toye faktycznie alu krotkie i wogole ?;] Nie widzialem nigdy tych egzotycznych ramek ;]
Ssij pento
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nsx mialo ZAJEBISTA kampanie reklamowa, co by nie mowic. i wyrobilo sobie renome taka ze ojezusmaria. moim zdaniem zasluzenie, nalezy im sie , ramy sa naprawde super.
sam mam bitcha i ramka jest naprawde fajna, mozna na niej super rowerki skladac :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

(gdzie jest opcja delete?)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ