Rysy na górnych goleniach

froger34
Kontakt:

Rysy na górnych goleniach

Post autor: froger34 »

Witam mam pewnien problem ostatnio zarysowałem dolne golenieie w moim marocu. I to sa nawet spore rysy bardzo lipnie to wygla i boje sie tez o uszczelki.. nie wiecie czy mozna te rysy czymś zlikwidować??
PS szukałem i nic... kiedys założyłem taki temat ale nikt sensowanego nc nie powiedział wiec pytam jeszcze raz...
daje zdjęc rys ->> http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 8031fp.jpg
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Jak nie wylazi znimi olej to jest zostaw. Taki urok jazdy bez gum :) Ps: ochydny blotnik. (praktycznie nie da sie tych rys pozbyc.
Ssij pento
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

błotnik fajny mi sie podoba :P i to się liczy :P
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

Zeszlifuj brzegi rys drobnym wodnym papierem sciernym (delikatnie), zrob mala warstwe przezroczystego lekieru do paznokci (zeby wypelnic ryse) i jak wyschnie (po paru godzinach najlepiej) zjedz warstwe lakieru tym samym papierem az golen bedzie gladka. Wtedy nie bedzie na pewno puszczac oleju na rysie, ani ostre jej krawedzie nie beda niszczyly uszczelek.

Aha, oczywiscie mozesz to zrobic czarnym lakierem (do paznokci koniecznie), zeby nie bylo tak widac tych rys. Lakier sluzy tu glownie do wypelnienia rysy, wiec poza rysa ma go nie byc.

Pozdrawiam.
amstaff
Kontakt:

Post autor: amstaff »

ja zrobiłem tam miałem w pyte duze przetarcie całe czarne starło sie do srebrnej stali czy to co to megnez hoi wie. nadmalowalem to wydrapane ładnie na czanor w miare pokrywało sie kolorami i pozniej lekko lakirem ale to był bład bo lakier jakis dupny i na niebiesko przefarbował i tak jezdze od tamtego czasu nic nie snie dzieje olej nie wycieka jest dobrze :)
ODPOWIEDZ