Jaki najlepszy prog. do montażu filmiku

juraski
Kontakt:

Jaki najlepszy prog. do montażu filmiku

Post autor: juraski »

Mam zamiar zmontować niedługo jakiś porządny trialer czy znacie jakiś dobry program do obróbki filmu?Ja mam osobiście adobe primere pro?Ale potrzeba mi coś lepszego i łątwo dostępnego :D
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

jesli adobe jest dla ciebie za slaby to moze VirtualDub bardziej ci do gustu przypadnie :P
StreetRippa
Kontakt:

Re: Jaki najlepszy filmik do montażu filmiku

Post autor: StreetRippa »

Najlepszy filmik do zmontowania filmiku to jeszcze nie zmontowany filmik...
Elo Rap
juraski
Kontakt:

StreetRippa trafiła się pomyłka w tytule a Ty nie wiem co z tego robisz :D sam pewnie składasz filmy na winows movie maker hahah
Ramzi
Kontakt:

Post autor: Ramzi »

sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

To tak od początku:
1. Naucz sie nazywac tematy badz co badz nawet w stanie pdoswiadomym nie mozna tak idiotycznie nazwac temat
2. Adobe premiere jest jednym z najlepszych porgramow do montazu video a jezeli mowisz ze jest za slaby dla ciebie to albo naprawde skladasz podstawowe kminy nim albo nie opanowales go do konca.
3. Mozesz uzywac adobe after effects bardzo fajny program ze stajni adobe ktory oferuje wiele mozliwosci.

Jezeli opanowales adobe i on cie ie zadowala to naucz sie skryptu i rob przejscia we flashu albo animacje i rozne inne kminy, nie chce mi sie wierzyc,ze adobe jest niewystarczajacy bo to naprawde mocno rozbudowany program,problem moze tkwic w tobie kup jakas ksiazke o adobe i zacznij kminic od nowa albo sciagnij adobe 2.0
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

sun. on poprostu nie czai tego adobe i tyle

jak jestes taki "mocny" to spróbuj Sony Vegasa 6.0 d
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

johny GT

co jak co ale sun. robie wyjebcze filmy jak np. pride 2 trailer jest meha wyjechany wiec.. sory winetu
radacz
Kontakt:

Post autor: radacz »

poka ten pride 2 trailer
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
fatbone
Kontakt:

Post autor: fatbone »

Jaki najlepszy filmik do montażu filmiku
http://www.pinkbike.com/photo/1036946/ SKRADZIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sun.
Kontakt:

Widze cisza, dobrze johny to ujales"Nie czai tego poprostu"
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Jesli Premiere jest dla ciebie za slaby to polegam nauczyc sie jego obslugi. Brzmi to tak samo glupio jakbys napisal ze AutoCAD jest zbyt slaby zeby zaprojektowac ci klamke do hamulca.

Premiere to bodajze najtansze profesjonalne narzedzie cenowo jeszcze dostepne dla przecietnego uzytkownika, jesli chcesz cos jeszcze lepszego, naucz sie najpierw obslugi Movie Makera bo w lepszym programie sie po prostu pogubisz. Ja od 5 lat robie filmy w Premiere i zlego slowa nie moge o nim powiedziec.
www.trialshop.pl
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

Dokladnie tak jak napisal Inur. Sam urzywalem Adobe i to jest naprawde świetny program z kupą opcji który normalnie z powodzeniem jest wykorzystywany do klejenia filmów które możemy oglądać w kinie....
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

ja uzywam adobe premire pro 2 i nie narzekam. nie chce mi sie powtarzac tego co juz napisal sun. czy Inur ale pierd...isz wg. mnie glupoty
juraski
Kontakt:

sun. sam kurwa nie czaisz!!!!!!!
Program jest spoko i urzywam go ale szukałem czegośszybszego do robienia trialerów a nie do siedzenie godzinami nad kilkuminutowym filmikiem. Jeżeli kiedykolwiek używałeś tego programu to powinieneś wiedzieć ile on ma funkcji i ile czasu składa siętam dobry filmik
sun.
Kontakt:

No ale chyba cala zabawa polega na tym aby troche popracowac nad materialem nawet nad krorciutkim i pobawic sie i stworzyc cos dobrego, nie zawsze mozna isc na latwizne. Znam ten program i bardzo go lubie,ale skoro chcesz juz czegos prostszego to uvs 9.0 czyli ulead video studio bedzie dobrym i najszybszym ze znanych mi programow do montazu.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Chcesz zrobic porzadny trailer i nie chce ci sie siedziec PARE godzin nad nim? Panie, zmontowanie kilku minut filmu czesto zajmuje kilka dni. Im lepszy program, tym dluzej bedziesz nad nim siedzial. Chyba ogranicz sie do movie makera, tam sie montuje najszybciej.
www.trialshop.pl
Grzyb
Kontakt:

Post autor: Grzyb »

Inur pisze:Chcesz zrobic porzadny trailer i nie chce ci sie siedziec PARE godzin nad nim? Panie, zmontowanie kilku minut filmu czesto zajmuje kilka dni. Im lepszy program, tym dluzej bedziesz nad nim siedzial. Chyba ogranicz sie do movie makera, tam sie montuje najszybciej.
Dokładnie ,własnie po 1,5 godziny skończyłem robienie 21 sekundowego filmiku , ale robienie filmu wciaga ;] więc zleciało szybko :) pzdr
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

maNS1 jaki ty ulom jestes... to co napisalem czyli " jak jestes taki "mocny" to spróbuj Sony Vegasa 6.0 d" bylo kierowane do juraski

z Sun'em znamy sie dobrze, wiec nie gadaj

i zobacz moj trailler jak nie widziales:

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=28538

yoł
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
ODPOWIEDZ