Jaki najlepszy prog. do montażu filmiku
Jaki najlepszy prog. do montażu filmiku
Mam zamiar zmontować niedługo jakiś porządny trialer czy znacie jakiś dobry program do obróbki filmu?Ja mam osobiście adobe primere pro?Ale potrzeba mi coś lepszego i łątwo dostępnego :D
-
- Kontakt:
Re: Jaki najlepszy filmik do montażu filmiku
Najlepszy filmik do zmontowania filmiku to jeszcze nie zmontowany filmik...
Elo Rap
moze to Cie zadowoli http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=22335
To tak od początku:
1. Naucz sie nazywac tematy badz co badz nawet w stanie pdoswiadomym nie mozna tak idiotycznie nazwac temat
2. Adobe premiere jest jednym z najlepszych porgramow do montazu video a jezeli mowisz ze jest za slaby dla ciebie to albo naprawde skladasz podstawowe kminy nim albo nie opanowales go do konca.
3. Mozesz uzywac adobe after effects bardzo fajny program ze stajni adobe ktory oferuje wiele mozliwosci.
Jezeli opanowales adobe i on cie ie zadowala to naucz sie skryptu i rob przejscia we flashu albo animacje i rozne inne kminy, nie chce mi sie wierzyc,ze adobe jest niewystarczajacy bo to naprawde mocno rozbudowany program,problem moze tkwic w tobie kup jakas ksiazke o adobe i zacznij kminic od nowa albo sciagnij adobe 2.0
1. Naucz sie nazywac tematy badz co badz nawet w stanie pdoswiadomym nie mozna tak idiotycznie nazwac temat
2. Adobe premiere jest jednym z najlepszych porgramow do montazu video a jezeli mowisz ze jest za slaby dla ciebie to albo naprawde skladasz podstawowe kminy nim albo nie opanowales go do konca.
3. Mozesz uzywac adobe after effects bardzo fajny program ze stajni adobe ktory oferuje wiele mozliwosci.
Jezeli opanowales adobe i on cie ie zadowala to naucz sie skryptu i rob przejscia we flashu albo animacje i rozne inne kminy, nie chce mi sie wierzyc,ze adobe jest niewystarczajacy bo to naprawde mocno rozbudowany program,problem moze tkwic w tobie kup jakas ksiazke o adobe i zacznij kminic od nowa albo sciagnij adobe 2.0
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Jesli Premiere jest dla ciebie za slaby to polegam nauczyc sie jego obslugi. Brzmi to tak samo glupio jakbys napisal ze AutoCAD jest zbyt slaby zeby zaprojektowac ci klamke do hamulca.
Premiere to bodajze najtansze profesjonalne narzedzie cenowo jeszcze dostepne dla przecietnego uzytkownika, jesli chcesz cos jeszcze lepszego, naucz sie najpierw obslugi Movie Makera bo w lepszym programie sie po prostu pogubisz. Ja od 5 lat robie filmy w Premiere i zlego slowa nie moge o nim powiedziec.
Premiere to bodajze najtansze profesjonalne narzedzie cenowo jeszcze dostepne dla przecietnego uzytkownika, jesli chcesz cos jeszcze lepszego, naucz sie najpierw obslugi Movie Makera bo w lepszym programie sie po prostu pogubisz. Ja od 5 lat robie filmy w Premiere i zlego slowa nie moge o nim powiedziec.
www.trialshop.pl
No ale chyba cala zabawa polega na tym aby troche popracowac nad materialem nawet nad krorciutkim i pobawic sie i stworzyc cos dobrego, nie zawsze mozna isc na latwizne. Znam ten program i bardzo go lubie,ale skoro chcesz juz czegos prostszego to uvs 9.0 czyli ulead video studio bedzie dobrym i najszybszym ze znanych mi programow do montazu.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Dokładnie ,własnie po 1,5 godziny skończyłem robienie 21 sekundowego filmiku , ale robienie filmu wciaga ;] więc zleciało szybko :) pzdrInur pisze:Chcesz zrobic porzadny trailer i nie chce ci sie siedziec PARE godzin nad nim? Panie, zmontowanie kilku minut filmu czesto zajmuje kilka dni. Im lepszy program, tym dluzej bedziesz nad nim siedzial. Chyba ogranicz sie do movie makera, tam sie montuje najszybciej.
maNS1 jaki ty ulom jestes... to co napisalem czyli " jak jestes taki "mocny" to spróbuj Sony Vegasa 6.0 d" bylo kierowane do juraski
z Sun'em znamy sie dobrze, wiec nie gadaj
i zobacz moj trailler jak nie widziales:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=28538
yoł
z Sun'em znamy sie dobrze, wiec nie gadaj
i zobacz moj trailler jak nie widziales:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=28538
yoł
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/