Underground zone 1 vs. wheeler buddy 3

Misieq14
Kontakt:

Underground zone 1 vs. wheeler buddy 3

Post autor: Misieq14 »

Jak myslicie który leprzy mi sie wydaje ze unibike ??
dawidek1
Kontakt:

Re: Underground zone 1 vs. wheeler buddy

Post autor: dawidek1 »

Misieq14 pisze:leprzy
lepszy
Misieq14 pisze:mi
mnie
Misieq14
Kontakt:

Post autor: Misieq14 »

dobra dostałem 2 z ortografii bo jestem dyslektykiem ale który lepszy ??
PoleK
Kontakt:

Post autor: PoleK »

dawidek1 po pierwsze forma mi tez jest poprawna... ( tak samo ze i z mozna uzywac zamiennie tlyko ze zazwyczaj uzywa sie ich w zaleznosci od tego ktora forme latwiej wymowic.. np poprawne jest: "ze wroclawia" ale z uwagi na wymowe uzywa sie formy z wroclawia) po 2 jak sie czepiasz to czepiaj sie do konca po lepszy powinien byc przecinek.. widzisz misieq14 Ja tez mam dysorta ale duzo czytam i staram sie moja wade zwalczac...

a do co pytania to zalezy w czym chcesz jezdzic mysle ze unibike jest lepszy poniewaz jego amorek pracuje.. a buddy ma chyba rst? jakies slabe cappa czy cos podobnego kumpel ma i to NIE pracuje w przeciwienstwie do xcr-a ktory chodzi w miare... jest tez wada... jesli chcialbys na rowerze robic kangurki itp... to musisz koniecznie zmienic tego bb5 z tylu na v-ke bo kumplowi odlamal sie uchwyt do zacisku w (we tez byloby poprawne chociaz brzmi conajmniej dziwnie) ramie...

Pozdrawiam
PoleK( nie stawiam , takie mam zasady:P)
http://www.pinkbike.com/photo/5516869/
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

dawidek1 dawaj więcej foto na PB swojego draga nawet fajny sprzęt ale przydała by sięjakaś lepsza 2 póła a może już zmieniłeś
KonradEx
Kontakt:

Post autor: KonradEx »

Ja wole Undergrounda bo jest lepszy od Buddy moi kumple to maja i Underground jest bez porownania
ODPOWIEDZ