czy ktoś wie gdzie w warszawie można dorobić haki do przerzutki, bo to jakaś paranoja żebym musiał zamawiać u producenta hak do mojego dc cock (nie cocker), wiec jak ktoś wie gdzie można tanio dorobić (taniej niż sprowadzenie ze pobraniem z krakowa za 40pln), albo tanio kupić to poproszę o info, ale potwierdzone a nie przypuszczenia, żeby nie pisać że" może, słyszałem, wójek zdzicho mówił itd. dzieki i pozdro
i tak dc ma dobrż cene za hak...-nie uwazasz?, za staki skomplikowany wielki kloc, i tio jeszcze z wystającym gwintem, tylko 40zł?
za tyle to dorabiają na politechnice w gliwicach na cnc... wiec nie narzekaj i bierz
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
wójek zdzicho mówił że jeśli faktycznie łamią ci się haki w tym samym miejscu, chłopaki z DC są skłonni do negocjacji i może jednego ci nie wyślą taniej, ale możliwe że ci się udać zamówić 2 w cenie jedniego
niezaleznie gdzie bys ie kupił i za ile oryginalny hak jest jak kupa ... tylko dorobione ale dobrze dorobiony jest twardy... łamałem haki co tydzień aż mi starszy dorobił i moge jebać 20kg młotkiem i nic tyle ze waży jakies 3x tyle co normalny ale jest pancerny
Ja tam wole nie ryzykować. Kilka dni temu koledze na zjeździe wciągnęło przerzutke w szprychy... nie wiem jakim cudem. LOL
Pogięło sie troche szprych, przerzutke przemieliło, ale działa :P
Oczywiście pękł hak. Jak by był mocniejszy, to z przerzutki by nie zostało pewnie nic, a na kole już by do domu nie dojechał :)
sory ze nasekundke zmienie zupelnie temat ale jak sie sciaga filmy z megaupload niech jedna osoba mi odpowie i temat kontynujcie !! dzieki NARA
-kyra 8
-danubia 8 + 60 k w depo
lord_adi pisze:Ja tam wole nie ryzykować. Kilka dni temu koledze na zjeździe wciągnęło przerzutke w szprychy... nie wiem jakim cudem. LOL
Pogięło sie troche szprych, przerzutke przemieliło, ale działa :P
Oczywiście pękł hak. Jak by był mocniejszy, to z przerzutki by nie zostało pewnie nic, a na kole już by do domu nie dojechał :)
hehehe racja, co ja bym zrobił gdyby nie te pęknięte haki, pare razy pewnie uratowały mi życie :D
CzAnToR XTka Tassadar Po prostu dzięki temu ma mniejsze straty.
Chociaż jeżeli ktoś co chwile napier... przerzutką o ziemie to fakt, mocniejszy hak mile widziany :)
lord_adi pisze:CzAnToR XTka Tassadar Po prostu dzięki temu ma mniejsze straty.
Chociaż jeżeli ktoś co chwile napier... przerzutką o ziemie to fakt, mocniejszy hak mile widziany :)
To dziwne że najlepsze ramy nie mają wymiennych haków...