Trójmiasto - nocleg
-
- Kontakt:
Trójmiasto - nocleg
Witam. Mamy zamiar wybrac sie do Trojmiasta z ekipa. Chcielibysmy zostac na jedna noc i tu pojawia sie problem. Przeszukalem juz kilka stron i znalazlem tylko mniej lub bardziej "luksusowe oferty" . Nie zalezy nam na luksusie a jedynie potrzebujemy miejsca gdzie bedziemy mogli spedzic kilka godzin i wyspac sie w nocy. Planujemy ze bedzie nas 7 osob i do tego rowery na ktore tez potrzebujemy miejsce. Moze to byc hotel, schronisko (np. mlodziezowe) itp. Zalezy nam tez zeby cena nie byla zbyt duza - to chyba jasne :)
Pytam wiec was miejscowi i podroznicy czy znacie jakies dogodne miejsce gdzie przenocujemy my i nasze rowery ?
Pozdro
Pytam wiec was miejscowi i podroznicy czy znacie jakies dogodne miejsce gdzie przenocujemy my i nasze rowery ?
Pozdro
E.F.R. Elbląg
Street
Street
-
- Kontakt:
Siema
Ja jestem z 3city,sluchaj najtaniej bedzie wam mieszkac w akademiku 35zeta za dobe,W Sopcie jast taki.Napewno z rowerami by nie-bylo problemu.Wydaje mi sie,ze musicie miec legitki szkolne,albo studenckie najlepiej,ale to musisz sam sprawdzic.Jest jeszcze sporo pesjonatow kolo lodowca,ale on sa male,no koszt to napewno z 50zeta...Jak masz jakies pytania to pisz
pozdrawiam
Ja jestem z 3city,sluchaj najtaniej bedzie wam mieszkac w akademiku 35zeta za dobe,W Sopcie jast taki.Napewno z rowerami by nie-bylo problemu.Wydaje mi sie,ze musicie miec legitki szkolne,albo studenckie najlepiej,ale to musisz sam sprawdzic.Jest jeszcze sporo pesjonatow kolo lodowca,ale on sa male,no koszt to napewno z 50zeta...Jak masz jakies pytania to pisz
pozdrawiam
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
-
- Kontakt:
dj2 wlasnie jak wspomnialem wczesniej to chcielibysmy miejsce ktore nie musi byc akurat dla tylu osob ile nas bedzie. Wystarczy tyle miejsca zebysmy mogli sie wyspac (nawet na podlodze :D). Byleby chciano nas przyjac na przyklad do pokoju 4-osobowego w 7 osob :D. To zawsze taniej.
W sumie akademik to niezly pomysl.
W sumie akademik to niezly pomysl.
E.F.R. Elbląg
Street
Street
poszukaj akademikow (mozesz pogrzebac na www.trojmiasto.pl) i zaklep sobie przez tel miejscowke, gdzi ebdzie tanio... moja dziewczyna ostatnio jechala do kraka na dwie noce i spala w akademiku za 20 zl/h a jesli jestescie studentami to jeszcze znizki jakies sa
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wybaczcie ze odswiezam temat ale nie moge znalezc zadnego dobrego miejsca na nocleg a co za tym idzie nie mozemy wybrac sie z ekipa do 3City.
Prosze bikerow z Trojmiasta i tych ktorzy tam byli o podsuniecie nam jakis dobrych miejsc na nocleg. Moga byc np. numery telefonu do pewnych camping`ow itp miejsc gdzie moglibysmy przenocowac
Prosze bikerow z Trojmiasta i tych ktorzy tam byli o podsuniecie nam jakis dobrych miejsc na nocleg. Moga byc np. numery telefonu do pewnych camping`ow itp miejsc gdzie moglibysmy przenocowac
E.F.R. Elbląg
Street
Street
-
- Kontakt:
Siemka słuchajcie w Gdańsku jest akademik tam napewno są wolne miejsca a jak nie to teraz jest jarmark i pełno ludzi wynajmuje mieszkania w centrum gdańska ale to moze nie być tanie ;] Co do campingu albo pola namiotowego to od gdańska do sopotu ciągną sie kolo plaży takie place i mozna tam sobie zarezerwować :}
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
POLECAM www.hotel.pl!!!!
moze ceny sa trosze wygurowane ale 300euro za noc to wkoncu tez nie tak duzo:)
moze ceny sa trosze wygurowane ale 300euro za noc to wkoncu tez nie tak duzo:)
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt: