Ja mam sixsixone'y compy w zimie zajebiste, ale jak sie zaczęło robic ciepło i łapa zaczela sie pocic zajebiscie szybko zaczely sie rozrywac/przecierac/rozpruwac.
GAJU JAK TAM PRACE NAD STOLIKIEM, JA JESTEM NA WAKACJACH DO 25, ANDRZEJ GO SKONCZYL??
CO DO REKAWIC TO MAM FOXY ZA 120PLN I SA SWIETNE, MAJA 1MC I NIE WIDAC NAWET SLADU NADTARCIA JESZCZE
Stinky stolik zostawiam tobie i ekipie jak nie dacie rady zrobić to się nim zajmę :]
Adams hopy są na Bartoszowicach za śluzą barkową możesz uzyskać inf. w sklepie rowerowym na ul Canaleta !
Stinky spoko my cały czas pracujemy wiesz o tym pifko i t.... i kranka powoli kończymy :] ja już nawet skoczyłem raz z tej górki :p i za daleko wyładowałem :]
GAJU a moglbym sie podlaczyc pod kopanie zawsze to para rakczek do machania wiecej :-) Ja co prawda do tej pory friridzik preferowalem ale cos chyba mnie ciagnie na hopy :-) trzeba sie podszkolic :-)
GAJU a moglbym sie podlaczyc pod kopanie zawsze to para rakczek do machania wiecej :-) Ja co prawda do tej pory friridzik preferowalem ale cos chyba mnie ciagnie na hopy :-) trzeba sie podszkolic :-)