Witam tak jak w temacie jaki secik byście polecili i dlaczego?na razie mam świażo założone koła 26" ale na jesień myśle o zmianie na tył 24" ale za to oponke 3" co o tym myślicie?Jeżdże głównie freeride :)
Jak nic nie wiesz albo chcesz siępodniecić jaki top mądry jesteś to nie pisz!!
Tematu nie było dlatego go założyłem :p
Przód 26" tył 24" vs 26"x26"?
-
- Kontakt:
Ostatnio jezdzilem duzo na rowerze kolegi, ktory wyjechal. Byl to big hit z jurkiem. Z tylu 24 cale 2.7 z przodu 26 cali 2.5... bylo fajnie ale osobiscie wsadzilbym do prozdu tez 24' no i wydaje mi sie, ze opona 3.0 to lekkie przegiecie ;] 24-calowe kolo z opona 2.7 juz i tak wyglada jak kolo od motoru
napisz jaka masz rame i amora
napisz jaka masz rame i amora
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
-
- Kontakt:
bartec mam draga 16" i przymierzam siędo kupna 2 póły jakiegoś jurka T.
PawianBiker masz jeszcze draga?
Fajnie wyszło, szkoda że tak późno się obudziłem z tym kołem 24" :/ bo właśnie oddałem do zapleciania i z tyłu mam blizzard a z przodu białąexcaliburke dh PawianBiker mocna ta excalibur?Bo zauważyłem że masz taką z tyłu :)
no nic myśle że za pół roku jak coś odłoże to sprzedam koło z tyłu i kupie miejsze a tylną obręcz na przód zarzuce :)
PawianBiker masz jeszcze draga?
Fajnie wyszło, szkoda że tak późno się obudziłem z tym kołem 24" :/ bo właśnie oddałem do zapleciania i z tyłu mam blizzard a z przodu białąexcaliburke dh PawianBiker mocna ta excalibur?Bo zauważyłem że masz taką z tyłu :)
no nic myśle że za pół roku jak coś odłoże to sprzedam koło z tyłu i kupie miejsze a tylną obręcz na przód zarzuce :)