PFC4 PFC4 kiedy? kiedy? PFC4 PFC4
PFC4 PFC4 kiedy? kiedy? PFC4 PFC4
Mam pytanie dla kogoś kto będzie znał odpowiedź :P :
-Wiesz kiedy będzie PFC4?
Strona w remoncie a podobają mi się wasze filmy i nie wiem kiedy zostanie poskładany, posklejany, pocięty i wreszcie zarzucony dla publiki :D
-Wiesz kiedy będzie PFC4?
Strona w remoncie a podobają mi się wasze filmy i nie wiem kiedy zostanie poskładany, posklejany, pocięty i wreszcie zarzucony dla publiki :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
2 lata minie w październiku, mozecie kupić torcik, przyniosę świeczki
pożyjemy, pochlejemy, zobaczymy...
nie robiłem nigdy wcześniej filmów i nie interesowało mnie to, teraz zaczeło, film robie po swojemu i w swoim tempie, poza tym nigdzie nie napisałem jaki bedzie zajebisty, albo jaka kiszka będzie... sami się nakręcacie, na mnie to wpływu jakoś nie ma..
jedno jest pewne...
film będzie w formacie RVMB
..wiec sie już weźcie za jego rozpracowanie żeby potem nie było płaczu ze komuś coś nie śmiga...
buziaczki misiaczki.
^śruba^ :)
pożyjemy, pochlejemy, zobaczymy...
nie robiłem nigdy wcześniej filmów i nie interesowało mnie to, teraz zaczeło, film robie po swojemu i w swoim tempie, poza tym nigdzie nie napisałem jaki bedzie zajebisty, albo jaka kiszka będzie... sami się nakręcacie, na mnie to wpływu jakoś nie ma..
jedno jest pewne...
film będzie w formacie RVMB
..wiec sie już weźcie za jego rozpracowanie żeby potem nie było płaczu ze komuś coś nie śmiga...
buziaczki misiaczki.
^śruba^ :)
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"