awarie co chwile
awarie co chwile
czy co wchwile ktoś coś grzebie przy tej stronie czy sama ona sie co chwile chrzani ? Najbardziej awaryjna strona na którą wchodzę ...
błędy phpBB, coś na głównej o mysql, "too many connections" nie zniknęły. dziś nie mogłem wejść przez to na stronę. Nie wiem jak to traktujecie, ale kilkakrotnie pisałem jakiś wywód, którego za nic nie chciałoby mi, ani Wam pisać ponownie i po kliknięciu w "wyślij" pojawiał się burak phpBB, którego nie dało się ominąć. To jest trochę irytujące, zwłaszcza, że pojawia się już od.... nie pamiętam ile czasu, ale zaczęło się równolegle z nowym forum...
polecam przerzucić się na Operę ;) Nie załatwi to oczywiście problemu ale jeśli będzie właśnie taka sytuacja jak piszesz, tzn. że piszesz piszesz coś długiego i wysyłasz a tu błąd to w operze dajesz wstecz i masz wszystko co wcześniej pisałeś i możesz skopiować i próbować wysłać jeszcze raz ;) inne przeglądarki gdy naciśniesz "wstecz" wchodzą jeszcze raz pod ten adres a Opera odczytuje z pamięci i zawsze możesz się cofnąć :) To wg mnie największa zaleta Opery bo cofanie to tylko ułamek sekundy :)Jaca pisze:[...] kilkakrotnie pisałem jakiś wywód, którego za nic nie chciałoby mi, ani Wam pisać ponownie i po kliknięciu w "wyślij" pojawiał się burak phpBB, którego nie dało się ominąć. To jest trochę irytującep [...]