awarie co chwile

rzezbi
Kontakt:

awarie co chwile

Post autor: rzezbi »

czy co wchwile ktoś coś grzebie przy tej stronie czy sama ona sie co chwile chrzani ? Najbardziej awaryjna strona na którą wchodzę ...
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

jeszcze chwila cierpliwosci, w tym tygodniu bedziemy przenosic strone na zupelnie nowy baardzo mocny serwer, wiecej informacji bedzie wkrotce na stronie, mozecie byc pewni ze skoncza sie jakiekolwiek awarie.
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

błędy phpBB, coś na głównej o mysql, "too many connections" nie zniknęły. dziś nie mogłem wejść przez to na stronę. Nie wiem jak to traktujecie, ale kilkakrotnie pisałem jakiś wywód, którego za nic nie chciałoby mi, ani Wam pisać ponownie i po kliknięciu w "wyślij" pojawiał się burak phpBB, którego nie dało się ominąć. To jest trochę irytujące, zwłaszcza, że pojawia się już od.... nie pamiętam ile czasu, ale zaczęło się równolegle z nowym forum...
Miś
Kontakt:

Post autor: Miś »

Napisz jak juz przeniesiecie ja, ludzie sie uspokoja (mnie tez ro czasem drazni).
www.miniurl.pl/mis_pinkbike
www.miniurl.pl/garbanzo
www.miniurl.pl/sinus_14
rzezbi
Kontakt:

Post autor: rzezbi »

Jaca pisze:[...] kilkakrotnie pisałem jakiś wywód, którego za nic nie chciałoby mi, ani Wam pisać ponownie i po kliknięciu w "wyślij" pojawiał się burak phpBB, którego nie dało się ominąć. To jest trochę irytującep [...]
polecam przerzucić się na Operę ;) Nie załatwi to oczywiście problemu ale jeśli będzie właśnie taka sytuacja jak piszesz, tzn. że piszesz piszesz coś długiego i wysyłasz a tu błąd to w operze dajesz wstecz i masz wszystko co wcześniej pisałeś i możesz skopiować i próbować wysłać jeszcze raz ;) inne przeglądarki gdy naciśniesz "wstecz" wchodzą jeszcze raz pod ten adres a Opera odczytuje z pamięci i zawsze możesz się cofnąć :) To wg mnie największa zaleta Opery bo cofanie to tylko ułamek sekundy :)
ODPOWIEDZ