Witam. Mam problem: otóż kupiłem sobie na allegro kask 661 Full Bravo Carbon rozmiar "L". Kiedy w sklepach rowerowych przymierzałem inne kaski ( min. Azonic Fury ) rozmiar L był na mnie w sam raz. Niestety kiedy otrzymałem paczke okazało się że kask jest za duży :/ I co ja teraz biedny mam zrobić ? Da się może kupić większe wkładki ( grubsze )?? Szkoda by mi było go sprzedawać bo jest bardzo fajny. Ma ktoś jakiś pomysł ?? Tylko proszę bez tekstów typu " napchaj do niego srajki i będzie git". Pozdrawiam i czekam na pomoc :)
Jak kupiłes w sklepie to go wymień. masz prawo i powinni to zrobić bez problemu. Ja kupiłem AXO g-force w rozmiarze M i okazał sie za mały więc odesłałem i poprosiłem o Azonika t-55 w rozmiarze l odmienieli bez żadnych problemów. Pozdro
Najlepiej sprzedaj i kup taki sam tylko mniejszy, bo to jednak twoje bezpieczeństwo, a jak już tak bardzo go chcesz to możesz wsadzić gąbki z orzecha np..
No niestety nie kupiłem w sklepie więc za bardzo wymienić sie go nie da :/ A przymierzałem jeszcze 661 strike L i też wydawał się dobry a głowa mi chyba nie zmalała :P
heh też licytowałem ten kask, i niedość że wygrałeś farciażu to jeszcze za duzy ;) może go od ciebie kupie ale jeszcze pójde do sklepu przymieżyć czy napewno pasuje...